NAŠI PREDLOZI: "Tip" - tiket za utorak

V.D.

28. 11. 2023. u 08:34

RANI crveni karton, koji je igrač Al Nasra Ali Lažami dobio već u 16. minutu, odvojio nas je od dobitka, ali danas u petom kolu grupne faze Lige šampiona pronašli smo nekoliko fikseva.

НАШИ ПРЕДЛОЗИ: Тип - тикет за уторак

FOTO: M. Vukadinović

Utorak

18.45 Lacio - Seltik 1 (1,62)

18.45 Šahtjor - Antverpen 1X (1,33)

21.00 Barselona - Porto 1 (1,50)

21.00 Jang bojs - Crvena zvezda Gost UG 1-2 (1,60)

Ukupna kvota: 5,17

Na današnjem tiketu se nalaze četiri para Lige šampiona. 

Lacio bi današnjom pobedom protiv Seltika napravio veliki korak ka nokaut fazi i verujemo da tu priliku pred svojim navijačima neće propustiti.

Šahtjor ove godine mnogo putuje i to se odražava na formu u prvenstvu gde "rudari" ne pružaju partije kakve se od njih očekuju, ali i pored toga očekujemo da gostima iz Belgije prepuste maksimum jedan bod i ostanu u igri za nokaut fazu Lige šampiona.

Zanimljiv duel igraće se u Barseloni gde će istoimeni katalonski gigant dočekati Porto. Kvalitet je na strani domaćeg tima i očekujemo da to i opravdaju na terenu. 

Poslednji par na današnjem tiketu je meč sezone za Crvenu zvezdu koja gostuje u Bernu ekipi Jang bojsa. Crvena zvezda je na svakoj utakmici do sada u Ligi šampiona postizala golove i očekujemo da se taj niz nastavi.

Preuzmite našu aplikaciju za ljubitelje klađenja

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ĐOKOVIĆ MU NIJE PRVI NA LISTI: Evo šta je Andrej Rubljov rekao nakon što je izbacio Alkaraza u Madridu

ĐOKOVIĆ MU NIJE PRVI NA LISTI: Evo šta je Andrej Rubljov rekao nakon što je izbacio Alkaraza u Madridu

Andrej Rubljov uopšte nije naivan teniser. Oni koji su ga posmatrali samo u prethodnih šest sedmica, kada nije imao nijednu pobedu do dolaska u Madrid, verovatno bi pomislili drugačije, ali je on upravo u prestonici Španije nokautirao i najboljeg Španca koji trenutno igra tenis - trećeplasiranog na ATP listi, dvostrukog uzastopnog šampiona madridskog mastersa, Karlosa Alkaraza. A onda je momak na koga je Rusija ponosna izjavio nešto zanimljivo.

01. 05. 2024. u 21:36

Komentari (0)

KNAUS: Francuska i Nemačka blokiraju glasanje o Prištini u Savetu Evrope, Vučić efektno apelovao na Makrona