"GRAĐANI" OVERAVAJU PRVO MESTO! Lajpcig rasterećen stiže u Mančester

V.D.

28. 11. 2023. u 12:55

VEČERAS od 21 čas gledaćemo okršaj Zvezdinih rivala iz grupe

ГРАЂАНИ ОВЕРАВАЈУ ПРВО МЕСТО! Лајпциг растерећен стиже у Манчестер

FOTO: AP/Tanjug

Učesnici nokaut faze u grupi "G" su poznati. Ostaje još samo da se vidi ko će u Ligu Evrope i ko sa prve pozicije ide u 1/8 finala Lige šampiona.

Aktuelni šampion Evrope Mančester siti je u Ligi šampiona maksimalan za sada sa 12 bodova, dok je njihov rival doživeo poraz upravo od njih dok je dva puta bio bolji od Crvene zvezde i jednom od Jang bojsa.

Izabranici Pepa Gvardiole su dobri i u prvenstvu gde zauzimaju drugu poziciju sa bodom manje od Arsenala. U prethodna dva kola su igrali dva derbija u kojima nije bilo pobednika. Prvo je viđena neverovatna utakmica sa Čelsijem koja je završena rezultatom 4:4, dok su u prethodnom kolu sa Liverpulom meč okončali rezultatom 1:1.

Za goste iz Lajpciga već sada slobodno možemo reći da su se oprostili od borbe za titulu prvaka jer nakon 12 kola zaostaju 11 bodova za Bajerom iz Leverkuzena, a u prethodnom kolu su doživeli poraz na gostovanju Volfzburgu.

Siti će na ovom meču kao i u prethodnom periodu biti lišen usluga Kevina de Brujnea, dok su pod znakom pitanja prehlađeni Griliš, Mateo Kovačić i Mateus Nunješ. 

Trener Marko Roze neće moći da računa na Olma, Orbana i Vermera. 

Ovi rivali su uvek igrali efikasne utakmice, a jednom smo čak videli i devet golova i to u prvom međusobnom okršaju u sezoni 2021/2022, kada su građani trijumfovali na "Etihadu" sa 6:3. Na četiri od pet utakmica su pala bar tri gola, a videli smo tri pobede Sitija naspram jedne "bikova", dok je viđen i jedan remi (1:1).

Očekujemo lepršavu i opuštenu igru obe ekipe koja će doneti lepu fudbalsku predstavu za publiku.

Ovu i sve druge analize mečeva i najnovije vesti vezane za sport i klađenje možete pročitati i na našoj novoj aplikaciji za Android i iOS 

NAŠ TIP: I1-2&3+ (kvota 2,35)

Preuzmite našu aplikaciju za ljubitelje klađenja

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
OVO JE ISTINA O TEŠKO BOLESNOM SINU: Ne, nije tačno da je Novak Đoković odbio da slavi poene

OVO JE ISTINA O TEŠKO BOLESNOM SINU: Ne, nije tačno da je Novak Đoković odbio da slavi poene

Novak Đoković je na Rolan Garos došao sa dodatnim teretom, kakav ga obično nije pratio na putu ka velikim teniskim uspesima. Ne samo da nije osvojio nijednu titulu u 2024, već nije odigrao nijedno finale. Padale su mu i tuđe metalne flaše na glavu, borio se sa zdravstvenim tegobama, a onda je neko rešio da izmisli jednu "emotivnu priču" koja veze sa istinom nema.

29. 05. 2024. u 20:55

Komentari (0)

POKLON VIKTORA ORBANA BRATU VUČIĆU: U Srbiju stigla moćna borbena vozila! (FOTO)