VRELO NA ''TIGANJU'': Da li je konačno vreme da se perfektan skor PSV-a završi?

V.M.

03. 12. 2023. u 09:50

U jednom od brojnih derbija koji su danas na programu, fudbaleri Fejenorda će na svom ''De kajpu'' pokušati da zaustave PSV koji je osvojio maksimalnih 39 bodova iz uvodnih 13 prvenstvenih utakmica.

ВРЕЛО НА ТИГАЊУ: Да ли је коначно време да се перфектан скор ПСВ-а заврши?

Foto: Profimedia

Ovo će biti obračun prvih kandidata za titulu koji očekivano vode glavnu reč u dosadašnjem toku prvenstva. To se posebno može reći za lidera PSV koji igra bez greške, postigao je 48 golova do sada uz samo pet primljenih i ne planira da stane u skorije vreme.

Deluje da je jedina ekipa koja može da ga zaustavi aktuelni branilac titule Fejenord koji pored impresivnog starta zaostaje sedam bodova za perfektnim gostima. Napad je takođe glavno oružje domaćinu tako bi trebali da očekujemo veoma zanimljiv meč sa dosta pogodaka. 

''Ponos juga'' je tresao mrežu protivnika 40 puta do sada, a najveće zasluge idu fenomenalnom Santijagu Himeneza koji je najbolji strelac Eredivizije sa 16 postignutih golova.

Oba tima su preko nedelje imala obaveze u Ligi šampiona i gosti iz Ajndhovena su bili dosta uspešniji. Savladali su Sevilju sa 3:2 i tako osigurali igranje u osmini finala, dok će Fejenord nakon poraza od Atletika morati da se zadovolji igranjem u Ligi Evrope na proleće.

Što se tiče izostanaka, domaćini će biti bez Alireze Jahnbahša i Niukopa, dok filipsovci ne mogu da računaju Irvina Lozana, Nou Langa i Bela Kočapa.

Današnji rivali su se susreli na startu sezone u okviru Superkupa koji je PSV osvojio pogotkom Langa, ali ekipe tada nisu bile uigrane kao što su sada i očekujemo goleadu na ''tiganju'' sličnu onim prošlosezonskim kada je na dva duela ovih timova viđeno 11 pogodaka (pobeda PSV-a 4:3 i podela bodova, 2:2).

NAŠ TIP: GG&3+ (kvota 1,78)

POGLEDAJTE PRVU EPIZODU EMISIJE "KLADIONIČARSKE PRIČE"

Preuzmite našu aplikaciju za ljubitelje klađenja

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

SKANDAL U SRBIJI: Potukli se roditelji fudbalera iz Crne Gore i Rusije, povređena i deca (VIDEO)