JANG BOJS SE VRAĆA NA PRVO MESTO: Servet je u strašnoj formi

O. M.

03. 12. 2023. u 12:44

U derbiju šesnaestog kola švajcarske Super lige Jang bojs dočekuje Servet. Utakmica se igra od 16 časova i 30 minuta na Vankdorf stadionu u Bernu.

ЈАНГ БОЈС СЕ ВРАЋА НА ПРВО МЕСТО:  Сервет је у страшној форми

FOTO: Tanjug/AP

Posle uspeha u Ligi šampionja gde su pobedom nad Crvenom zvezdom obezbedili evropsko proleće, Bojsi se okreću domaćem takmičenju gde im ide još bolje nego u Evropi. Nalaze se na drugom mestu sa dva boda manje od vodećeg Ciriha, ali i utakmicom manje.

Doduše, u prošlom kolu su izgubili upravo od Ciriha, ali se videlo da je ekipa mislima već bila u utakmici sa Zvezdom koja je i bila mnogo važnija za ovaj klub.

Upravo u utakmici sa srpskim šampionom videlo se da je odbrana slabiji deo tima Jang bojsa, dok napad funcioniše sasvim dobro. 

Servet je bodom u utakmici protiv Rome obezbedio plasman u šesnaestinu finala Lige konferencija, dok u švajcarskom prvenstvu igra fenomenalno i trenutno deli drugu poziciju sa današnjim rivalom od koga ima lošiju gol-razliku.

Servet je vezao deset utakmica bez poraza u svm takmičenjima i na velika vrata se vraća u vrh švajcarskog fudbala. Ekipa je prošle godine osvojila drugo mesto što je najveći uspeh u 21. veku za ekipu koja je čak 17 puta bila šampion Švajcarske.

NAŠ PREDLOG: 1X&2+ (kvota 1,72)

POGLEDAJTE PRVU EPIZODU EMISIJE "KLADIONIČARSKE PRIČE"

Preuzmite našu aplikaciju za ljubitelje klađenja

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

AKO VUČIĆ NE POBEDI, SRBIJU ČEKAJU TEŠKI DANI PO SVIM PITANJIMA... Darko Miličić poslao važnu poruku o aktuelnoj političkoj situaciji (VIDEO)