ŽIVKOVIĆ I PAOK UHVATILI ZALET: Mogu li do četvrtog vezanog trijumfa u prvenstvu?

V.M.

04. 12. 2023. u 10:45

U 13. kolu grčke Superlige, ''crno-beli'' će na ''Tumbi'' ugostiti ekipu Lamije (17.00).

ЖИВКОВИЋ И ПАОК УХВАТИЛИ ЗАЛЕТ: Могу ли до четвртог везаног тријумфа у првенству?

Foto: EPA-EFE/ACHILLEAS CHIRAS

Domaćin je u poslednje vreme znantno podigao nivo igre, slavio je na četiri od prethodnih pet ligaških duela, a trenutno se nalazi u seriji od tri vezane pobede u Superligi.

Zbog tih dobrih igara polako se uspinje na tabeli, a ako danas dođe do čitavog plena, lansiraće sebe na drugo mesto i prići na samo dva boda zaostatka vodećem Panatinaikosu.

Jedan od najvećih razloga za dobru igru ''crno-belih'' je srpski reprezentativac Andrija Živković koji igra najbolju sezonu od kada je došao u PAOK i treći je na listi strelaca grčkog prvenstva sa šest postignutih pogodaka.

Ekipi iz Soluna odlično ide i u Ligi konferencija u kojoj su preko nedelje savladali Ajntraht i tako čekirali prvo mesto i kartu za osminu finala takmičenja.

Sa druge strane, nakon dobrog otvaranja prvenstva Lamija je zapala u kontraritam. Na poslednja tri ligaška meča osvojila je samo jedan bod, a na sve to je izbačena iz kupa od drugoligaša Levadijakosa.

Gosti su trenutno sedmi na tabeli sa 16 osvojenih bodova i nalaze se nadomak pozicije koja vodi u plej-of.

Verujemo da će dobra forma PAOK-a i podrška sa tribina biti presudna na ovom meču, kec je fiks, a pojačaćemo ga golovima jer su ''crno-beli'' na poslednja tri ligaška meča tresli mrežu 11 puta.

NAŠ TIP: 1&2+ (kvota 1,40)

POGLEDAJTE PRVU EPIZODU EMISIJE "KLADIONIČARSKE PRIČE"

Preuzmite našu aplikaciju za ljubitelje klađenja

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
REŠILI DA KAZNE - SAMI SEBE! Ova zemlja je povukla najluđi potez od uvođenja sankcija Rusima

REŠILI DA KAZNE - SAMI SEBE! Ova zemlja je povukla najluđi potez od uvođenja sankcija Rusima

RAT u Ukrajini, odnosno "specijalna vojna operacija" kako to naziva Rusija, i dalje spada u one vesti koje se s posebnom pažnjom prate širom sveta, a među njima se izdvajaju i neki sportski segmenti, najviše zbog sankcija ruskim i beloruskim sportistima. Ali, do ovog rata je bilo nezabeleženo da se zbog Rusije - u jednoj sasvim drugoj zemlji uvede sankcija sopstvenom reprezentativcu.

16. 05. 2024. u 20:25 >> 23:02

Komentari (0)

DEJAN STANKOVIĆ:  Salcburgova bajka za kraj