FORTUNA DELI "PETARDE" ŠAKOM I KAPOM: Drugoligaški derbi u osmini finala nemačkog kupa

O. M.

05. 12. 2023. u 09:37

MAGDEBURG dočekuje ekipu Dizeldorfa u jednom od derbija osmine finala nemačkog nacionalnog DFB Kupa. Utakmica se igra od 18 časova na "MDCC Areni".

ФОРТУНА ДЕЛИ ПЕТАРДЕ ШАКОМ И КАПОМ: Друголигашки дерби у осмини финала немачког купа

Foto Profimedia

Magdeburg ima lošu sezonu u Cvajti. Oni su 12. u drugom razredu nemačkog fudbala sa 19 bodova i udaljeni su samo tri boda od plej-auta. Nadu da stvari idu na bolje donose dve vezane pobede, protiv Osnabrika i Kajzerslauterna. Na tim utakmicama postigli su šest golova i primili samo jedan.

 U poslednjih sedam utakmica u svim takmičenjima imaju tri pobede i četiri poraza. Pet od tih sedam utakmica došla je igra GG&3+. Samo dve ekipe u Cvajti imaju više utakmica u kojima su oba tima dala gol, a pri tome je Magdeburg na 15 odigranih utakmica dva puta sačuvao mrežu i dva puta nije uspeo da postigne gol.

S druge strane, Dizeldorf za sada dobro gura. Trenurno je četvrti na tabeli Cvajte sa bodom manje od mesta koje vodi u baraž a dva boda manje od direktne promocije u prvu Bundesligu.

Dizeldorf je postigao deset golova na poslednje dve utakmice, u pobedama nad Nirnbergom 5:0 i Šalkeom 5:3. I na njihovim utakmicama često dolazi "oba tima daju gol", bilo je tako na šest od sedam poslednjih utakmica.

Fortuna je izgubila samo dve utakmice u gostima ove sezone a najefikasnija je ekipa Cvajte.

NAŠ PREDLOG: GG&3+ (kvota 1,82)

POGLEDAJTE PRVU EPIZODU EMISIJE "KLADIONIČARSKE PRIČE"

Preuzmite našu aplikaciju za ljubitelje klađenja

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

ŠOK: Fudbaler Srbije se oprostio od reprezentacije