TIP PREDLAŽE - HRVATSKA 1: Hajduk "zec" u Zagrebu

Ž. U.

08. 12. 2023. u 14:52

ANALIZA mečeva hrvatskog prvenstva koje se igraju u petak i subotu

ТИП ПРЕДЛАЖЕ - ХРВАТСКА 1: Хајдук зец у Загребу

Foto: Profimedia

Petak:

17.30 FIKS LOKOMOTIVA – HAJDUK 3+

Poznato je da veliko rivalstvo vlada između klubova iz Zagreba sa onima koji su stacionirani na obali Jadrana. Hajduk je baš jedan takav, lider prvenstva, ali to zvanje mu neće mnogo značiti ako u prestonici ne odigra dobru i atraktivnu utakmicu. Iako je Hajduk favorit, pobednik ovog duela se ne nazire koliko broj golova.

Subota:

14.50 GORICA – ISTRA GG

Gorica ima dobru sezonu. Četvrto mesto daje joj za pravo da na domaćem terenu pojuri bodove sa Istrom. Gosti su u naletu forme, sigurno je da ovo gostovanje mogu da završe  bar sa počasnim golom.

17.00 DINAMO – RUDEŠ 1-1

Dinamo je već godinama fabrika za prodaju igrača. Najbolje je pred sezonu uspeo da udomi mnogo bogatijim klubovima. Novu generaciju je počeo da "pakuje", pa nas promenljive igre aktuelnog šampiona ne čude. Domaći teren, i najpoželjniji rival koga liga nudi navode nas da ovaj par odigramo sa prelazom.

Preuzmite našu aplikaciju za ljubitelje klađenja

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
REŠILI DA KAZNE - SAMI SEBE! Ova zemlja je povukla najluđi potez od uvođenja sankcija Rusima

REŠILI DA KAZNE - SAMI SEBE! Ova zemlja je povukla najluđi potez od uvođenja sankcija Rusima

RAT u Ukrajini, odnosno "specijalna vojna operacija" kako to naziva Rusija, i dalje spada u one vesti koje se s posebnom pažnjom prate širom sveta, a među njima se izdvajaju i neki sportski segmenti, najviše zbog sankcija ruskim i beloruskim sportistima. Ali, do ovog rata je bilo nezabeleženo da se zbog Rusije - u jednoj sasvim drugoj zemlji uvede sankcija sopstvenom reprezentativcu.

16. 05. 2024. u 20:25 >> 23:02

Komentari (0)

PETAR PUAČA: „Vučica“ gladna pobede