NICA NIJE VIŠE NEPORAŽENA: Mogu li "orlići" da se vrate posle šoka u Nantu?

O. M.

10. 12. 2023. u 11:18

NICA dočekuje Rems u prvoj utakmici nedeljnog programa francuske Lige 1. Meč je na programu od 13 časova a igra se na Alijans areni.

НИЦА НИЈЕ ВИШЕ НЕПОРАЖЕНА: Могу ли орлићи да се врате после шока у Нанту?

FOTO: Tanjug/AP

Nica je ove sezone jedan od hitova evropskog fudbala, možda uz Đironu i najprijatnije iznenađenje, bar kad je o Ligama petice reč.

Tek u prošlom kolu "orlići" su doživeli prvi poraz u prvenstvu kada ih je Nant pobedio sa 1:0. Bio je to više splet nesrećnih okolnosti za goste nego zaslužena pobeda domaćih. Lopta se pri jedinom golu na utakmici, posle jedne neverovatne odbrane golamana gostiju Marčina Bulke odbila pravo do nogu Florana Molea koji ju je zabio pod prečku ovog puta nemoćnog Poljaka.

Bio je to tek peti gol koji je Nica primila ove sezone. Dva su primili u prva dva kola kada su igrali 1:1 sa Lorijanom i Lilom, a dva u pobedi nad Pari Sen Žermenom od 3:2.

Logićna posledica tako čvrste odbrane u ligi jačine francuske Lige 1 je lošiji napad. Nica je postigla samo 14 pogodaka na isto toliko utakmcia do sada, a samo je četverostruki strelac, Nigerijac Terem Mofi, postigao više od dva.

Rems takođe ima dobru sezonu. Trenutno je šesti sa 23 boda, a jedno vreme je i ova ekipa bila u prva tri. Imaju pet poraza ali se samo kod kuće od Bresta može smatrati kiksom, što se ne može reći za one od Monaka, Pari Sen Žermena ili Marseja, pa i Rena koji je trenutno u krizi jer igra na dva fronta ( u Ligi Evrope uspešno), ali je na startu sezone bio u samom vrhu.

Ovu i sve druge analize mečeva i najnovije vesti vezane za sport i klađenje možete pročitati i na našoj novoj aplikaciji za Android i iOS 

NAŠ PREDLOG: 0-2 (kvota 1,73)

Preuzmite našu aplikaciju za ljubitelje klađenja

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ĐOKOVIĆ MU NIJE PRVI NA LISTI: Evo šta je Andrej Rubljov rekao nakon što je izbacio Alkaraza u Madridu

ĐOKOVIĆ MU NIJE PRVI NA LISTI: Evo šta je Andrej Rubljov rekao nakon što je izbacio Alkaraza u Madridu

Andrej Rubljov uopšte nije naivan teniser. Oni koji su ga posmatrali samo u prethodnih šest sedmica, kada nije imao nijednu pobedu do dolaska u Madrid, verovatno bi pomislili drugačije, ali je on upravo u prestonici Španije nokautirao i najboljeg Španca koji trenutno igra tenis - trećeplasiranog na ATP listi, dvostrukog uzastopnog šampiona madridskog mastersa, Karlosa Alkaraza. A onda je momak na koga je Rusija ponosna izjavio nešto zanimljivo.

01. 05. 2024. u 21:36

Komentari (0)

DA LI JE JUTARNJA RAKIJICA OTROV ILI LEK? Stručnjak za toksikologiju razbila mitove (VIDEO)