"VIOLA" SE OKREĆE SERIJI A: Firentinci obezbedili duži odmor u Ligi konferencija

O. M.

22. 12. 2023. u 09:10

MONCA dočekuje Fiorentinu u 17. kolu italijanske Serije A. Utakmica se igra na stadionu "Brianteo" od 20 časova i 45 minuta.

ВИОЛА СЕ ОКРЕЋЕ СЕРИЈИ А: Фирентинци обезбедили дужи одмор у Лиги конференција

FOTO: Tanjug/AP

Monca je svoju drugu sezonu u Seriji A počela na sličan način kao i prethodnu, što navodi na zaključak da će "bjankorosi" i ovu sezonu završiti u sredini tabele, bez šanse da se kvalifikuju za Evropu, ali što je još važnije - daleko od zone ispadanja.

Položaj domaćih je mogao da bude nešto bolji, a glavni razlog zašto nije tako su nešto slabiji rezultati u poslednjih mesec dana. Monca je u prethodnih pet mečeva zabeležila samo jednu pobedu, protiv Đenove 1:0, uz dva remija (Torino 1:1 i Kaljari 1:1) i dva poraza, od Juventusa i Milana.

Nema sumnje da bi trijumf protiv Fiorentine mnogo značio Brijancolima uoči gostovanja šampionu Napoliju.

Remi Fiorentine sa Ferencvarošem u poslednjem kolu grupne faze Lige konferencija obezbedio je momcima u ljubičastim dresovima direktan plasman u osminu finala najmlađeg UEFA takmičenja, a s obzirom na to da su do početka marta oslobođeni takmičenja u Evropi, jasno je da će potpuni fokus "viole" u ​​narednom periodu biti na domaćem prvenstvu.

Pre ovog meča gosti su na šestom mestu sa 27 bodova, samo jednim manje od ekipa u top 4. Naravno da je najveća želja svih u klubu da se ekipa naredne godine nađe u Ligi šampiona, a to bi možda mogla i petim mestom, ako Italija dobije dodatno mesto preko Uefinog koeficijenta za tekuću sezonu.

NAŠ PREDLOG: X2&0-3 (kvota 1,88)

POGLEDAJTE DRUGU EPIZODU EMISIJE "KLADIONIČARSKE PRIČE"

Preuzmite našu aplikaciju za ljubitelje klađenja

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

AMERI U ŠOKU: Srpski monah im otkrio kako je Darko Miličić uspeo, a on - zašto se odrekao košarke, kupio 10.000 riba i nokautirao konja