"ŠEŠIRDŽIJE" IGRAJU ZA KAPITENA: Svrake traže izlaz iz krize

O. M.

23. 12. 2023. u 11:16

LUTON dočekuje Njukasl u 18. kolu engleske Premijer lige. Utakmica se igra na "Kenilvort roudu" od 16 časova.

ШЕШИРЏИЈЕ ИГРАЈУ ЗА КАПИТЕНА: Свраке траже излаз из кризе

Profimedia/ IMAGO

"Šeširdžije" nisu u dosadašnjem delu prvenstva opravdali svoj status premijerligaša a s obzirom na snagu današnjeg rivala teško da će ovaj meč biti prekretnica u tom smislu.

Luton je 18. na tabeli sa samo devet bodova. Ima jednu pobedu u poslednjih deset utakmica, a trenutno su unizu od tri poraza.

Njukasl je treći uzastopni rival iz samog vrha tabele s kojim se Luton suočava pošto je prethodno igrao protiv Arsenala (3:4) i Mančester sitija (1:2). U obe ove utakmice, luton je pokazao zube. Protiv Sitija su vodili 1:0 a protiv Arsenala sa 3:2, ali nisu imali snage da izdrže do kraja.

Luton ima utakmicu manje, pošto je njihov duel sa Bornmutom prekinut u 65. minutu kada je kapiten "šeširdžija" Tom Lokjer doživeo srčani udar. 

Njukasl je početkom decembra zapao u rezultatsku krizu tokom koje je doživeo tri teška poraza. U premijerligi su "svrake" izgubile od Totenhema sa 4:1 i Evertona sa 3:0, a u Ligi šampiona sa 2:1 od Milana, ali taj poraz iako rezultatski najtešnji, bio je i najbolniji jer je označio kraj evropske epizode Njukasla koji je grupu završio kao četvrti.

S obzirom da "svrake" nemaju pobedu na poslednjih pet gostovanja, put u Luton je idealna prilika da se taj niz prekine, ali daleko od toga da će ovo biti izlet za izabranike Edija Haua, jer je opuštanje moglo skupo da košta i Arsenla i Man siti.

NAŠ PREDLOG: 2 (kvota 1,70)

POGLEDAJTE TREĆU EPIZODU EMISIJE "KLADIONIČARSKE PRIČE"

Preuzmite našu aplikaciju za ljubitelje klađenja

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ČUDO U BEOGRADU: Ruska himna prestala da se intonira tokom dodele zlata, a onda se desilo - ovo (VIDEO)

ČUDO U BEOGRADU: Ruska himna "prestala" da se intonira tokom dodele zlata, a onda se desilo - ovo (VIDEO)

Rusija ovih dana sa ponosom ističe da na Evropskom prvenstvu u boksu čiji je domaćin Srbija njeni takmičari mogu da nastupaju uz sva državna znamenja, a i pod imenom zemlje iz koje su, kao i da se himna Ruske Federacije intonira kada neko od Rusa dođe do zlatne medalje. Međutim, baš sa tom himnom desio se jedan neočekivani problem. A onda je usledila vrlo emotivna scena...

28. 04. 2024. u 16:44

Komentari (0)

HITAN PRIJEM: Srđan Đoković primljen u Urgentni centar!