FUDBALERI RIJADA NE MOGU NI PRAZAN GOL DA POGODE: Al-Vehda leči rane koje joj je zadao Aleksandar Mitrović

O. M.

24. 12. 2023. u 14:12 >> 14:12

PRETPOSLEDNjA utakmica 18. kola saudijske Pro lige (poslednja je na programu u utorak kada se u Džedi sastaju šampion Al Itihad i Ronaldov Al Nasr) igra se ove nedelje u Meki gde na stadionu "Kralj Abdulaziz" domaća Vehda dočekuje FK Rijad.

ФУДБАЛЕРИ РИЈАДА НЕ МОГУ НИ ПРАЗАН ГОЛ ДА ПОГОДЕ: Ал-Вехда лечи ране које јој је задао Александар Митровић

FOTO: Profimedia

Obe ekipe su u lošoj formi, s tim što je Vehda nešto bolja i nalazi se u sredini tabele sa šest bodova više od današnjeg gosta koji sa 16 bodova leži prvi ispod crte u borbi za opstanak.

Vehda je u prošlom kolu izgubila od Al Hilala, a drugi gol u pobedi lidera od 2:0 postigao je srpski reprezentativac Aleksandar Mitrović. Al Vehda ove sezone igra bez kompromisa i do sada je samo jednom remizirala. Uglavnom kod kuće pobeđuju slabije rivale a protiv boljih se ne brane pa onda glatko izgube kao protiv Nasra, Itihada ili Etifaka. 

Rijad je ostvario samo jednu pobedu u poslednjih pet ligaških mečeva. Njihov poslednji susret sa Al-Khalijem rezultirao je minimalnim porazom na domaćem terenu. Razlog ovog poraza treba tražiti u činjenici da crveno-crni nisu uputili nijedan udarac u okvir gola gostiju.

Rijad je pobedio u prvom delu sezone, minimalnim rezultatom, ali imajući u vidu trenutnu formu ekipa treba očekivati da će se Vehda revanširati večeras, verovatno i sa kamatom.

NAŠ TIP: 1 (kvota 1,50)

PREDLOG ZA HRABRIJE: DP1 ( kvota 3.45)

POGLEDAJTE TREĆU EPIZODU EMISIJE "KLADIONIČARSKE PRIČE"

Preuzmite našu aplikaciju za ljubitelje klađenja

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ROLAN GAROS U POTPUNOM ŠOKU: Uradili sve da Novak Đoković ispadne, pa im se obilo o glavu i sad ne znaju šta da rade!

ROLAN GAROS U POTPUNOM ŠOKU: Uradili sve da Novak Đoković ispadne, pa im se obilo o glavu i sad ne znaju šta da rade!

Novak Đoković je na antologijski način prošao u četvrtfinale Rolan Garosa, ali je dan kasnije morao da se povuče sa tog grend slem turnira. Ispostavilo se da je razlog veoma ozbiljan, iako je na mogućnost da se nešto tako desi - upravo Nole i upozorovao organizatore. Sada on plaća skupu cenu, ali... i čelnici tog grend slema "čupaju kosu". Evo i zašto.

08. 06. 2024. u 17:30

POBEDA PRED EURO 2024! Apsolutno neverovatan meč Švedska - Srbija u poslednjem testu orlova pred Evropsko prvenstvo (VIDEO)

POBEDA PRED EURO 2024! Apsolutno neverovatan meč Švedska - Srbija u poslednjem testu "orlova" pred Evropsko prvenstvo (VIDEO)

Fudbalska reprezentacija Srbije je u poslednjoj proveri pred Evropsko prvenstvo u fudbalu, koje u petak počinje u Nemačkoj, pobedila Švedsku u gostima. Konačan rezultat, 0:3, uopšte ne otkriva kakav je to, zapravo, bio meč. A bio je prilično nestvaran. Uostalom, najbolji igrač srpske goleade - bio je srpski goman, Predrag Rajković.

08. 06. 2024. u 19:55 >> 19:55

Komentari (0)

KAKO, MOLIM?! Da li je moguće da je Vilander ovo rekao o Novaku Đokoviću?