VAJLDER PREPORODIO "OŠTRICE": Luton protiv NJukasla pokazao da ima kvalitet za Premijer ligu

O. M.

26. 12. 2023. u 11:16

DERBI začelja engleske Premijer lige igra se od 16 časova na Bramal lejnu gde domaći Šefild junajted dočekuje ekipu Luton tauna.

ВАЈЛДЕР ПРЕПОРОДИО ОШТРИЦЕ: Лутон против Њукасла показао да има квалитет за Премијер лигу

FOTO: Profimedia

"Oštrice" su poslednje na tabeli sa samo devet bodova, tri manje od današnjeg protivnika. 

Kris Vajlder je unapredio igru Šefilda otkako je postao menadžer. Dete Šefilda doveden je da vadi kestenje iz vatre, a posle četiri utakmice čini se da je na dobrom putu. Osvojio je četiri boda, skoro polovinu od ukupne zalihe "oštrica" i sada su na četiri boda od zone spasa.

Pobedom u ovom meču bi se bodovno izjednačili sa "šeširdžijama" a verovatno bi i prepustili "fenjer" Barnliju koji ima 111 bodova, a danas ga čeka "nemoguća misija" protiv Liverpula.

U sve četiri utakmice sa Krisom Vajlderom na klupi, Šefild je došao od nula do dva gola".

Luton je u subotu šokirao Njukasl, što je bila njihova tek treća prvenstvena pobeda, a četvrta u sezoni. "Svrake" su u rezultatskoj krizi, što su "šeširdžije" znale da iskoriste i stignu do važnih bodova u borbi za opstanak koja se zahuktava. Ako ostanu neporaženi na Bramal lejnu danas, prići će Notingem forestu, prvom iznad crte, na samo bod. "Šumare" očekuje dule sa Njukaslom, a Luton ima i utakmicu manje jer je meč sa Bornmutom prekinut zbog srčanog udara kapitena šeširdžija Toma Lokjera.

Posle Šefilda, Luton će se sastati sa još jednim rivalom u borbi za opstanak, Barnlijem, što znači da u naredne dve utakmice ima priliku da se malo odlepi sa dna.

NAŠ PREDLOG: 1X&0-2 (kvota 2,10)

POGLEDAJTE TREĆU EPIZODU EMISIJE "KLADIONIČARSKE PRIČE"

Preuzmite našu aplikaciju za ljubitelje klađenja

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

AKO NEKOM POZAJMITE OVU KNJIGU, NE OČEKUJTE DA VAM JE VRATI!