''STRŠLJENOVI'' BI IGRE U GOSTIMA DA PRENESU NA DOMAĆI TEREN: Neće im biti lako protiv razigranih ''crvendaća''

V.M.

26. 12. 2023. u 11:45

U jednoj od brojnih utakmica Čempionšipa koje su danas na repertoaru, Votford će na ''Vikaridž roudu'' dočekati Bristol siti (16.00).

СТРШЉЕНОВИ БИ ИГРЕ У ГОСТИМА ДА ПРЕНЕСУ НА ДОМАЋИ ТЕРЕН: Неће им бити лако против разиграних црвендаћа

Foto: Profimedia

Domaćin je u dosadašnjem toku decembra uhvatio zalet i uspinje se na tabeli. Vezao je tri pobede na gostovanjima, a sada će pokušati da upiše jednu i pred svojim navijačima.

Haotične utakmice igra Votford na čijih poslednjih šest susreta je samo jednom slavio tim koji je poveo, tako da su preokreti česta pojava kada igraju ''stršljenovi''.

Proteklog vikenda bivši premijerligaš je savladao Blekburn sa 2:1, iako je gubio do 80. minuta i sada se nalazi na sedmom mestu, nadomak mesta koja vode u plej-of.

Bristol je takođe u dobrom ritmu, nakon preokreta je slavio protiv Hala (3:2), što mu je bila druga vezana pobeda jer je pre toga bio bolji od Sanderlenda (1:0).

Zahvaljujući tim dobrim igrama polako se penje na tabeli, trenutno je 12. i zaostaje samo četiri boda za ekipama koje se nalaze na mestima koja vode u plej-of.

Zanimljiva stvar kod gostiju je to da im je gol-razlika neutralna ove sezone, postigli su 32 pogotka do sada, a takođe su primili isto toliko golova.

Na poslednje četiri utakmice Votforda dolazila je igra gol-gol, kao i na četiri od prethodnih pet Bristola i zbog toga predlažemo da će oba tima tresti mrežu.

NAŠ TIP: GG (kvota 1,90)

Preuzmite našu aplikaciju za ljubitelje klađenja

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ĐOKOVIĆ MU NIJE PRVI NA LISTI: Evo šta je Andrej Rubljov rekao nakon što je izbacio Alkaraza u Madridu

ĐOKOVIĆ MU NIJE PRVI NA LISTI: Evo šta je Andrej Rubljov rekao nakon što je izbacio Alkaraza u Madridu

Andrej Rubljov uopšte nije naivan teniser. Oni koji su ga posmatrali samo u prethodnih šest sedmica, kada nije imao nijednu pobedu do dolaska u Madrid, verovatno bi pomislili drugačije, ali je on upravo u prestonici Španije nokautirao i najboljeg Španca koji trenutno igra tenis - trećeplasiranog na ATP listi, dvostrukog uzastopnog šampiona madridskog mastersa, Karlosa Alkaraza. A onda je momak na koga je Rusija ponosna izjavio nešto zanimljivo.

01. 05. 2024. u 21:36

Komentari (0)

ŠEŠELJ NIJE ZNAO O ČEMU SE RADI: Kruna u programu uživo ustala i došla do lidera radikala (VIDEO)