"ZEBRAMA" GORI POD NOGAMA: Gosti igraju mnogo čvršće u odbrani nego prethodnih sezona

O. M.

27. 12. 2023. u 12:59 >> 12:59

ŠARLROA dočekuje Mehelen u 20. kolu belgijske Župiler Pro lige. Utakmica se igra na stadionu "Mamburg" od 20 časova i 45 minuta.

ЗЕБРАМА ГОРИ ПОД НОГАМА: Гости играју много чвршће у одбрани него претходних сезона

Foto: Profimedia

Šarlroa je bez pobede u četiri uzastopne utakmice Pro lige, a računajući i poraz u Kupu od Antverpena taj niz traje već pet mečeva. Taj niz bacio ih je na poziciju koja vodi u drugu ligu sa 18 bodova, četiri manje od današnjeg rivala.

"Zebre" imaju najbolju odbranu od svih ekipa koje su u zoni ispadanja, ali njihov problem je očajan napad. Samo je Kortrijk, koji je očigledno zalutao u Pro ligu, dao manje golova od Šarlroe (12:18).

Istini za volju, ni Mehelen nije mnogo efikasniji, ali je ekipa Besnika Hasija bolja u odbrani sa samo 22 primljena gola, što je ogroman napredak u odnosu na prošlu sezonu kada su samo Eupen i tri ekipe koje su ispale iz lige primile više golova od njih.

Mehelen je savladao Standard Lijež sa 3:0 na svom terenu u poslednjem meču Pro lige i prekinuo niz od tri meča bez pobede.

Nekadašnji osvajač Kupa pobednika kupova (1988. u svojoj debitantskoj evropskoj sezoni) tavori već dve decenije. Najava boljih dana stigla je pre nekoliko godina kada su osvojili Kup Belgije, ali su zbog navodnog učešća u skandalu sa nameštanjem uskraćeni da nastupe u Ligi Evrope i da brane trofej u Kupu.

NAŠ PREDLOG: 0-2 (kvota 1,73)

POGLEDAJTE TREĆU EPIZODU EMISIJE "KLADIONIČARSKE PRIČE"

Preuzmite našu aplikaciju za ljubitelje klađenja

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
REŠILI DA KAZNE - SAMI SEBE! Ova zemlja je povukla najluđi potez od uvođenja sankcija Rusima

REŠILI DA KAZNE - SAMI SEBE! Ova zemlja je povukla najluđi potez od uvođenja sankcija Rusima

RAT u Ukrajini, odnosno "specijalna vojna operacija" kako to naziva Rusija, i dalje spada u one vesti koje se s posebnom pažnjom prate širom sveta, a među njima se izdvajaju i neki sportski segmenti, najviše zbog sankcija ruskim i beloruskim sportistima. Ali, do ovog rata je bilo nezabeleženo da se zbog Rusije - u jednoj sasvim drugoj zemlji uvede sankcija sopstvenom reprezentativcu.

16. 05. 2024. u 20:25 >> 23:02

Komentari (0)

NAJATRAKTIVNIJA HRVATICA BESNA: E, baš idem!