TRADICIJA KAŽE DA ĆE MREŽE TRESTI U PRESTONICI: Hibsi traže izlaz iz krize

V.M.

02. 01. 2024. u 11:45

U okviru 22. kola škotskog Premijeršipa, Hibernijan će na ''Ister roudu'' ugostiti Madervel (16:00).

ТРАДИЦИЈА КАЖЕ ДА ЋЕ МРЕЖЕ ТРЕСТИ У ПРЕСТОНИЦИ: Хибси траже излаз из кризе

Profimedia

Domaćin je poražen na poslednja dva meča od Sent Džonstona i Hartsa, a da stvar bude još gora po njih nisu uspeli da postignu nijedan gol na tim susretima, tako da se nalaze u mini krizi.

Hibernijan je generalno imao promenljiv prvi deo sezone, nikako nije uspeo da uhvati konstantnost u igri i najbolje o tome govori da je ostvario šest pobeda uz isto toliko remija i sedam poraza.

Ono što je bitno za Hibse je da se nalaze na šestom mestu koje vodi u plej-of i danas imaju lepu priliku da pred svojim navijačima pobedom započnu 2024. godinu i izađu iz krize.

Sa druge strane, Madervel je nakon katastrofalne serije od 15 mečeva bez trijumfa konačno upisao pobedu proteklog vikenda kada je savladao Livingston sa 3:1.

Zanimljivo je da se i pored tih veoma loših nastupa nalazi na osmom mestu zbog čak sedam odigranih remija i zaostaje samo pet bodova za mestom koje vodi u plej-of, tačnije današnjim rivalom.

Kada igraju ovi timovi goleade su redovna pojava, na četiri od poslednjih pet međusobnih duela pala su tri ili više pogotka, a kada je to bio slučaj uz 3+ je dolazila igra gol-gol.

U drugom kolu je bilo 2:1 za Madervel, a mi verujemo da će se i danas tresti mreže u prestonici.

NAŠ TIP: |1-3&||1-3 (kvota 2,05)

POGLEDAJTE TREĆU EPIZODU EMISIJE "KLADIONIČARSKE PRIČE"

Preuzmite našu aplikaciju za ljubitelje klađenja

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ĐOKOVIĆ MU NIJE PRVI NA LISTI: Evo šta je Andrej Rubljov rekao nakon što je izbacio Alkaraza u Madridu

ĐOKOVIĆ MU NIJE PRVI NA LISTI: Evo šta je Andrej Rubljov rekao nakon što je izbacio Alkaraza u Madridu

Andrej Rubljov uopšte nije naivan teniser. Oni koji su ga posmatrali samo u prethodnih šest sedmica, kada nije imao nijednu pobedu do dolaska u Madrid, verovatno bi pomislili drugačije, ali je on upravo u prestonici Španije nokautirao i najboljeg Španca koji trenutno igra tenis - trećeplasiranog na ATP listi, dvostrukog uzastopnog šampiona madridskog mastersa, Karlosa Alkaraza. A onda je momak na koga je Rusija ponosna izjavio nešto zanimljivo.

01. 05. 2024. u 21:36

Komentari (0)

NJEGOVA SMRT SLOMILA GLUMCA: U suzama svaki dan, plače od maja - pokazao kako na mobilnom čuva njegovu sliku (VIDEO)