AFKON KROJI SASTAVE PREMIJERLIGAŠA: OSlabljeni Vest hem dočekuje Bristol siti

O. M.

07. 01. 2024. u 13:33

VEST HEM dočekuje Bristol siti u nedelju od 15 časova na Londonskom stadionu.

АФКОН КРОЈИ САСТАВЕ ПРЕМИЈЕРЛИГАША: ОСлабљени Вест хем дочекује Бристол сити

Foto: Profimedia

"Čekićari" su Staru godinu završili pobedom nad Arsenalom kojom su sprali sramotu od ubedljivog poraza 1:5 od Liverpulu u Liga kupu. Novu su otvorili remijem bez golova protiv Brajtona i sada su šesti na tabeli Premijer lige.

Afrički kup nacija je desetkovao mnoge premijerligaše pa ni Vest hem nije izuzetak. Menadžer Dejvid Mojes neće moći da računa na Mohameda Kudusa i Najefa Agerda.

Golmani Fabijanski i Areloa još jednom će zameniti mesta na terenu odnosno na klupi jer je Mojesova praksa da Poljak brani u kupovima, a Francuz u Ligi.

Bristol siti je porazom od Milvola okončao niz od četiri utakmice bez izgubljene. Pogodak za Milvol postigao je Šon Hačinson u drugom delu drugog poluvremena.

Bristol Siti je imao sjajan finiš u 2023. s deset osvojenih bodova od 12 mogućih, a ovaj poraz ih je smestio na 11. mesto na tabele, samo četiri boda ispod mesta koje vodi u doigravanje. 

Prošle sezone su stigli do petog kola FA kupa, ali kvote da će to ponoviti nisu povoljne s obzirom na njihovu istoriju susreta sa Vest Hemom koga nisu pobedili od osamdesetih godina prošlog veka.

NAŠ PREDLOG: 1&NG (kvota 2,17)

POGLEDAJTE TREĆU EPIZODU EMISIJE "KLADIONIČARSKE PRIČE"

Preuzmite našu aplikaciju za ljubitelje klađenja

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ĐOKOVIĆ MU NIJE PRVI NA LISTI: Evo šta je Andrej Rubljov rekao nakon što je izbacio Alkaraza u Madridu

ĐOKOVIĆ MU NIJE PRVI NA LISTI: Evo šta je Andrej Rubljov rekao nakon što je izbacio Alkaraza u Madridu

Andrej Rubljov uopšte nije naivan teniser. Oni koji su ga posmatrali samo u prethodnih šest sedmica, kada nije imao nijednu pobedu do dolaska u Madrid, verovatno bi pomislili drugačije, ali je on upravo u prestonici Španije nokautirao i najboljeg Španca koji trenutno igra tenis - trećeplasiranog na ATP listi, dvostrukog uzastopnog šampiona madridskog mastersa, Karlosa Alkaraza. A onda je momak na koga je Rusija ponosna izjavio nešto zanimljivo.

01. 05. 2024. u 21:36

Komentari (0)

ISPOVEST RODITELJA UBIJENE ANGELINE AĆIMOVIĆ: Godinu dana od masakra u Ribnikaru (VIDEO)