JANG BOJSI SIGURNO KORAČAJU KA ODBRANI TITULE: Grashopersi se bore za plasman u "Ligu za prvaka"

O. M.

20. 01. 2024. u 12:21

GRASHOPERS gostuje lideru Jang bojsu u 19. kolu švajcarske Super lige.

ЈАНГ БОЈСИ СИГУРНО КОРАЧАЈУ КА ОДБРАНИ ТИТУЛЕ: Грасхоперси се боре за пласман у Лигу за првака

FOTO: Tanjug/AP

Prvi meč posle zimske pauze na programu je od 18 časova na stadionu Vankdorf. 

Jang Bojs je u poslednje vreme "dodao gas" i polako se izdvaja na prvom mestu, što znači da je na dobrom putu da ispuni ambiciju i odbrani titulu.

I pored nešto slabijeg starta u šampionatu, gde je Jang Bojs imao akcenat na grupnu fazu Lige šampiona, domaćini su se brzo vratili na pobednički kolosek i posle osamnaest kola imaju 38 bodova, pet više od drugoplasiranog Sent Galena.

Na kraju im se, bar delimično, isplatilo i stavljanje fokusa na Ligu šampiona jer je ekipa u konkurenciji našeg šampiona Crvene zvezde i favorita grupe Mančester sitija i LAjpciga, uspela da izbori treće mesto i time evropsko proleće u ligi Evrope gde će im protivnik biti Sporting iz Lisabona.

Grashopersi su pre ovog kola na osmom mestu, sa 21 osvojenim bodom, četiri manje od mesta koje vodi u "grupu za šampiona", što je primarni cilj ekipe koja želi da izbori učešće u evro-kupovima naredne sezone.

Gosti mogu da budu zadovoljni formom u prethodnom periodu, s obzirom da su u poslednjih pet mečeva upisali tri pobede (Lozana Oaši 5:2, Lozana 5:0 i Bazel u gostima 1:0), poraz od Serveta 2:0 i remi u poslednjoj utakmici sa Iverdonom 1:1.

Grashopersi su zatim odigrali tri prijateljske utakmice tokom novogodišnje pauze, zabeleživši pobedu protiv Vila i nerešene sa Ksamaksom i Tunom.

NAŠ PREDLOG: 1 (kvota 1,53)

POGLEDAJTE SPECIJAL KLADIONIČARSKIH PRIČA

Preuzmite našu aplikaciju za ljubitelje klađenja

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

AKO VUČIĆ NE POBEDI, SRBIJU ČEKAJU TEŠKI DANI PO SVIM PITANJIMA... Darko Miličić poslao važnu poruku o aktuelnoj političkoj situaciji (VIDEO)