VRATIO SE BLUDNI SIN: Može li Ajvan Toni posle (pre)duge pauze da vrati Brentford iz mrtvih?

O. M.

20. 01. 2024. u 12:43

BRENTFORD dočekuje Notingem forest u 21. kolu engleske Premijer lige. UTakmica je na programu od 18 časova i 30 minuta.

ВРАТИО СЕ БЛУДНИ СИН: Може ли Ајван Тони после (пре)дуге паузе да врати Брентфорд из мртвих?

FOTO:EPA

Domaćin je u očajnoj formi i pokušaće da ostvari tek drugu pobedu u poslednja dva medseca.

Brentford je od sredine novembra ostvario jednu pobedu i sedam poraza u Premijer ligu, a uz to je ispao iz FA kupa od Vulverhemptona koji je stigao do pobede u produžetku ponovljene utakmice.

Navijače "pčela" obradovaće vest da se posle višemesečne suspenzije u tim vraća najbolji strelac Ajvan Toni.

Brentford je u borbi za opstanak i ima samo tri boda iznad zone ispadanja. Sada su sa Ajvanom Tonijem u mnogo boljoj poziciji da počnu da pobeđuju i skupljaju bodove.

Oni su u najlošijoj formi u Premijer ligi u poslednja dva meseca. Na poslednjih devet utakmica nisu uspeli da sačuvaju mrežu i nisu postigli gol u tri od poslednjih 11 utakmica.

Promena menadžera dobro je delovala na igre Notingema. Nuno Espirito Santo je dobro počeo svoj mandat na "Siti graundu". Posle poraza od Bornmuta kod kuće, crveni su pobedili Mančestr junajted i Njukasl i osvojili šest bodova protiv dva teška protivnika.

Notingem je sada 15. na tabeli sa 20 bodova sa četiri boda iznad zone ispadanja. Ali tamni oblaci možda se nadvijaju iznad "Siti graunda" jer Notingemu preti oduzimanje  bodova zbog kršenja nekih finansijskih pravila. Ako se to desi, biće u zoni ispadanja.

Sve tri utakmice sa Nunom Notingemom završene su "GG&3+", što i nije baš prepoznatljivo za ekipe koje predvodi Portugalac.

Dodatni problem za Notingem predstavlja što je dosta njihovih igrača u AFKON-u a do njihovog povratka čeka ih težak raspored u vidu Bornmuta, Njukasla, Vest hema, Aston vile, Arsenala, Brajtona i Liverpula. 

NAŠ PREDLOG: GG&3+ (kvota 2,35)

POGLEDAJTE SPECIJAL KLADIONIČARSKIH PRIČA

Preuzmite našu aplikaciju za ljubitelje klađenja

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ČUDO U BEOGRADU: Ruska himna prestala da se intonira tokom dodele zlata, a onda se desilo - ovo (VIDEO)

ČUDO U BEOGRADU: Ruska himna "prestala" da se intonira tokom dodele zlata, a onda se desilo - ovo (VIDEO)

Rusija ovih dana sa ponosom ističe da na Evropskom prvenstvu u boksu čiji je domaćin Srbija njeni takmičari mogu da nastupaju uz sva državna znamenja, a i pod imenom zemlje iz koje su, kao i da se himna Ruske Federacije intonira kada neko od Rusa dođe do zlatne medalje. Međutim, baš sa tom himnom desio se jedan neočekivani problem. A onda je usledila vrlo emotivna scena...

28. 04. 2024. u 19:44

Komentari (0)

NOVAK ĐOKOVIĆ GLEDA I NE VERUJE! Evo šta je Rafael Nadal upravo rekao o Noletu u Madridu