NEROVERDI U PROBLEMU: Sasuolo bi se mogao naći u zoni ispadanja ukoliko ne podigne formu

V.M.

28. 01. 2024. u 11:11

U obračunu timova koji se ne nalaze u dobroj formi izabranici Alesija Dionizija će pokušati da na gostovanju Monci na ''Brijanteu'' (15:00) dođu do vrednih bodova kojima bi se odmakli od zone ispadanja.

НЕРОВЕРДИ У ПРОБЛЕМУ: Сасуоло би се могао наћи у зони испадања уколико не подигне форму

FOTO: Tanjug/AP

Domaćin je proteklog vikenda odigrao verovatno svoju najgoru utakmicu ove sezone jer je ubedljivo poražen na gostovanju Empoliju sa 3:0. Meč je obeležio Žurkovski koji je postigao sva tri gola i tako naneo drugi vezani poraz ''bjankorosima''.

Pre toga takođe dominantno ih je savladao Inter (1:5), tako da je jasno da se Monca ne nalazi u dobrom ritmu pred današnji meč.

Inače čvrstva odbrana je u potpunosti popustila od starta nove godine i ekipa sa ''Brijantea'' je primila čak deset golova na tri utakmice u 2024.

Ipak, ono što je bitno za Rafaela Paladina i njegove izabranike je to da su sigurni na tabeli, zauzimaju 12. mesto i udaljeni su osam bodova kako od mesta koje vode u Evropu, tako i od zone ispadanja.

To se ne može reći za goste koji su u opasnoj zoni na 15. mestu jer imaju samo dva boda više od Verone i Empolija koji su prvi timovi ispod crte.

Sasuolo se dosta muči od samog starta sezone i nikako ne uspeva da uhvati zalet kojim bi pobegao iz donjeg doma. 

Ono što je zanimljivo za neroveerde je da uglavnom bolje igraju protiv jačih ekipa, ostvarili su samo pet pobeda do sada, a čak tri od njih su bile protiv Juventusa, Intera i Fiorentine.

Svetle tačka ekipe je standardno Domeniko Berardi koji je postigao devet golova do sada uz tri podeljene asistencije, a pored njega jedini na visini zadatka je još Pinamonti sa sedam pogodaka, dok je ostatak tima poprilično podbacio.

To se posebno može reći za odbranu koja je primila 36 golova do sada i jedna je od najgorih u Seriji A.

Verujemo da će se mreže tresti na ''Brijateu'' jer su na poslednje tri utakmice Monce viđena po dva gola u prvom poluvremenu, a i na Sasuolovim mečevima u proseku pada preko tri gola ove sezone.

NAŠ TIP: |1-3&||1-3 (kvota 1,95)

POGLEDAJTE SPECIJAL KLADIONIČARSKIH PRIČA

Preuzmite našu aplikaciju za ljubitelje klađenja

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

LEGENDA KOŠARKE ŠOKIRALA EVROPU: Evo snimka na kome krade parfeme u Beogradu (VIDEO)