"ORLOVI" TONU SVE DUBLJE: Hodžson za sada ima poverenje uprave, ali mora da pobedi "fenjeraša"

O. M.

30. 01. 2024. u 11:40

KRISTAL palas dočekuje Šefild junajted u 22. kolu engleske Premijer lige. Utakmica se igra od 21 čas na stadionu "Selherst park" u Londonu.

ОРЛОВИ ТОНУ СВЕ ДУБЉЕ: Хоџсон за сада има поверење управе, али мора да победи фењераша

FOTO: Profimedija

Gosti su od početka sezone u borbi za opstanak, trenutno su ubedljivo poslednji na tabeli sa samo deset bodova, sedam manje od prvog u zoni bezbednosti Evertona.

S druge strane, Kristal palas je posle solidnog starta sezone upao u veliku krizu i sada sa samo jednom pobedom u poslednjih 12 utakmica u svim takmičenjima, i jednom u poslednjih deset u Premijer ligi, polako ali sigurno tonu i oni u opasnu zonu.

Menadžer Roj Hodžson je posle katastrofalnog poraza od Arsenala (0:5), koji je usledio samo tri dana posle eliminacije iz Ef-Ej kupa, bio na "informativnom razgovoru" kod predsednika Stiva Periša, ali izvori u klubu navode da je legendarni menadžer i dalje van opasnosti od otkaza. Pozicija bi ipak mogla da mu bude ugrožena ako "orlovi" ne pobede najlošiju ekipu u ligi.

"Oštrice" su za vikend ispale iz Kupa, izgubivši 5:2 od Brajtona, ali su pre toga uspeli da sa igračem manje u 13. minutu nadoknade vremena osvoje bod protiv Vest hema.

Šefild je zasluženo poslednji na tabeli, ova ekipa ima najbezopasniji napad i najlošiju odbranu u ligi, a u gostima su bez pobede, sa samo dva osvojena boda.

NAŠ PREDLOG: 1 (kvota 1, 67)

POGLEDAJTE SPECIJAL KLADIONIČARSKIH PRIČA

Preuzmite našu aplikaciju za ljubitelje klađenja

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

RUSIJA JE ZGROŽENA: Ovo je najnoviji uslov za Ruse da bi učestvovali na Igrama Pariz 2024