"SVRAKE" SVE DALJE OD PROMOCIJE: DŽilingam pobedom može u zonu plej-ofa

O. M.

09. 02. 2024. u 10:45

NOTS kaunti dočekuje ekipu Džilingama u derbiju 32. kola engleske Lige dva.

СВРАКЕ СВЕ ДАЉЕ ОД ПРОМОЦИЈЕ: Џилингам победом може у зону плеј-офа

Profimedia

Utakmica na Medouz lejnu počinje u 20 časova i 45 minuta.

Domaćin je dugo bio na pozicijama koje donose direktnu promociju, jedno vreme čak i lider Lige dva, ali je serija loših rezultata, koja još traje, dovela do toga da se "svrake" sada grčevito bore da ostanu u zoni plej-ofa.

Stjuart Mejnard je zamenio Luka Vilijamsa koji je prihvatio ponudu Svonsija, ali ova dvojica imaju sličan stil treniranja i sličnu fudbalsku filozofiju.

Ta filozofija može se nazvati "daj gol više ili ubedljivo pobedi/izgubi". "Svrake" ove sezone beleže rezultate kao što su 4:3, 4:5, 1:6, 5:0... Imaju najubojitiji napad i četvrtu najpropustljiviju odbranu u Ligi i posledično najveći broj utakmica koje su došle u "oba tima daju gol" igru.

S druge strane, Džilingam, koji na startu sezone nije opravdao ulogu jednog od favorita, u blagom je usponu forme, sa samo jednim porazom u poslednjih pet utakmica. U poslednjih deset kola osvojili su četiri boda više od današnjeg rivala.

Smena menadžera kod njih je donela taj blagi uspon forme, ali momcima pod vođstvom Stivena Klemensa nedostaje konzistentnost rezultata koju su imali pod Nilom Harisom.

Suprotno od današnjeg rivala, "Džilsi" imaju najlošiji napad u ligi sa samo 26 golova. Ipak, njihove četiri poslednje utakmice došle su "GG".

NAŠ PREDLOG: GG (kvota 1,58)

POGLEDAJTE NAJNOVIJU EPIZODU KLADIONIČARSKIH PRIČA

Preuzmite našu aplikaciju za ljubitelje klađenja

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

TITO TRAŽIO BATI DA MU ISPRIČA VIC O NJEMU: Ovaj odgovor je dobio od glumca (VIDEO)