VBA BI DA ISKORISTI SLABU FORMU ''HODOČASNIKA'': Domaćin ne zna za pobedu već tri kola

V.M.

20. 02. 2024. u 09:30

U zaostaloj utakmici 29. kola engleskog Čempionšipa fudbaleri Plimuta će na ''Houm parku'' ugostiti VBA (20.45).

ВБА БИ ДА ИСКОРИСТИ СЛАБУ ФОРМУ ХОДОЧАСНИКА: Домаћин не зна за победу већ три кола

Foto Profimedia

Nakon odlične serije od šest vezanih utakmica bez poraza u svim takmičenjima početkom 2024. godine, Plimut je zapao u kontraritam i sada je izgubio tri utakmice zaredom.

Poslednji koji se ''naplatio'' kod hodoačsnika ja razigrani Lids koji ih je za vikend savladao sa 2:0 na ''Houm parku''.

Zbog toga je domaćin pao na 16. mesto i ukoliko ne podigne nivo igre, mogao bi se naći u borbi za opstanak jer ima, ne toliko velikih, pet poena prednosti u odnosu na KPR koji je prvi tim ispod crte.

Sa druge strane, VBA vodi bitku za plasman u plej-of. Trenutno je peti na tabeli, ali je osvojio samo jedan bod viška u odnosu na osmoplasirani Hal, što dovoljno govori o ''gužvi'' u gornjem domu Čempionšipa.

Forma ''vrećica'' nije na zavidnom nivou i na poslednjih pet mečeva igraju dosta promenljivo, upisali su dve pobede uz isto toliko poraza i remi sa Ipsvičom (2:2).

Za vikend izabranici Karlosa Korberana su poraženi od Sautemptona sa 2:0 na ''Hotornsu'', a španski stručnjak je isključen na tom meču zbog nesvakidašnjeg poteza.

Naime, lopta je išla uz aut-liniju, a on je odlučio da je dodirne, promeni joj pravac i vrati u igru, a sudija mu je momentalno pokazao crveni karton, pa će biti suspendovan i neće moći da vodi VBA na ovom meču.

U prvom delu sezone ovi timovi su odigrali 0:0, ali goleade su redovna pojava na ''Houm parku'' u poslednje vreme i na minulih pet ligaških utakmica Plimuta kod kuće viđena su čak 22 pogotka i zbog toga predlažemo golove, iako je VBA poznat kao tvrda ekipa.

NAŠ TIP: |1+&2+ (kvota 1,50)

POGLEDAJTE NAJNOVIJU EPIZODU KLADIONIČARSKIH PRIČA

Preuzmite našu aplikaciju za ljubitelje klađenja

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

KAKVA ČISTKA... Novak Đoković se odlučio na drastičan potez!