NE ZNA SE KO JE U GOROJ FORMI: Bivši premijerligaši traže izlaz iz krize!

V.M.

20. 02. 2024. u 10:51

U zaostaloj utakmici 29. kola Čempionšipa gledaćemo obračun nekadašnjih prvoligaša kada Kardif bude ugostio Blekburn (21.00).

НЕ ЗНА СЕ КО ЈЕ У ГОРОЈ ФОРМИ: Бивши премијерлигаши траже излаз из кризе!

Foto Profimedia

Večerašnji rivali ne igraju dobro i nalaze se u velikom padu forme. 

Domaćin je doživeo tri uzastopna poraza pred ovaj meč, tačnije četiri na poslednjih pet utakmica, a da stvar bude još gora postigao je samo dva gola na tih pet utakmica i jasno je da je u velikom problemu.

Kardif je letos preuzeo Erol Bulut i tim je imao određene ambicije, mislio je da može da se bori za povratak u Premijer ligu, ali izgleda da od toga ništa neće biti jer je trenutno 14. na tabeli sa 11 poena zaostatka u odnosu na šestoplasirani Koventri.

Sa druge strane, Blekburn je na poslednjih pet mečeva bio nešto bolji sa pet osvojenih poena, ali je pre toga igrao lošije od večerašnjeg rivala, pa je ispod njega na tabeli i zauzima 17. mesto sa pet bodova prednosti u odnosu na KPR koji je prvi tim ispod crte.

Uprava je skoro smenila trenera Jona Dala Tomasona i na njegovo mesto dovela Džona Justasa, ali engleski stručnjak i dalje nije uspeo da prodrma ekipu i upisao je remi uz poraz na svojim uvodnim utakmicama na klupi Blekburna.

Najveći problem sa kojim se Justas mora pozabaviti je defanziva, jer gosti imaju jednu od najgorih odbrana u Čempionšipu sa 59 primljenih golova.

U prvom delu sezone Blekburn je savladao Kardif sa 1:0 pogotkom Renkin Kostela.

Večerašnjim rivalima su pod hitno potrebni bodovi, očekujemo jednu borbenu, zanimljivu utakmicu koju bi jedan gol mogao da ''otvori'', a mi verujemo da će upravo to biti slučaj na ''Kardif komjuniti stadionu''

NAŠ TIP: 2-4 (kvota 1,60)

POGLEDAJTE NAJNOVIJU EPIZODU KLADIONIČARSKIH PRIČA

Preuzmite našu aplikaciju za ljubitelje klađenja

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

AKO NEKOM POZAJMITE OVU KNJIGU, NE OČEKUJTE DA VAM JE VRATI!