KO ĆE U BORBU ZA TROFEJ? ''Mandarine'' su slavile na duelu ovih timova u ligi proteklog vikenda

V.M.

20. 02. 2024. u 14:08

U polufinalu EFL trofeja gledaćemo obračun između Blekpula i Piterboroa na ''Blumfild roudu'' (21.00).

КО ЋЕ У БОРБУ ЗА ТРОФЕЈ? Мандарине су славиле на дуелу ових тимова у лиги протеклог викенда

Foto Profimedia

Večerašnji rivali se ne nalaze u dobrim formama, a to se pogotovo može reći za Piterboro koji je od početka feburara doživeo četiri uzastopna poraza u Ligi jedan.

Pre tih neuspeha borio se za prvo mesto, ali sada je pao na petu poziciju i ako nastavi sa slabim nastupima, mogao bi se naći i izvan plej-ofa.

Ono što je glavni problem ove ekipe u poslednje vreme je katastrofalna defanzivna igra. Na pomenuta četiri meča su postigli pristojnih šest golova, ali su čak 12 puta vadili loptu iz mreže.

Sa druge strane, Blekpul igra dosta tvrđe, ali ni on se ne može pohvaliti dobrim rezultatima, mada je proteklog vikenda uspeo da prekine niz od četiri ligaška meč bez pobede savladavši upravo Piterboro sa 2:1 u gostima.

Sada su osmi na tabeli i pokušaće da uhvate dobar ritam kako bi mogli da se bore za neko od mesta koja vode u plej-of za Ligu jedan.

Što se tiče EFL trofeja, ''mandarine'' su imale dramatičan put do polufinala. Prvo su posle preokreta pobedili Barnsli (2:1), zatim su istim rezultatim porazili Barton, dok su u četvrtfinalu boljim izvođenjem penala savladali branioca trofeja, ekipu Boltona.

Piterboro je nešto lakše došao do ove faze i redom je bio bolji od Arsenala U21 (3:0), Kroli tauna (2:1) i Vimbldona (3:1).

Pre pre dana večerašnji rivali su odigrali ujednačen meč sa dosta golova, pa ne vidim razlog da to ponovo ne bude slučaj.

NAŠ TIP: GG (kvota 1,65)

POGLEDAJTE NAJNOVIJU EPIZODU KLADIONIČARSKIH PRIČA

Preuzmite našu aplikaciju za ljubitelje klađenja

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

Novi Samsung Neo QLED televizori pomeraju granice kućne zabave