''PETLIĆI'' SU U SJAJNOJ FORMI: Jedino što ih deli od finala su uvek neugodne ''lutalice''

V.M.

21. 02. 2024. u 12:31

U polufinalu EFL trofeja sastaće se Bredford i Vikomb. Meč se igra na ''Veli parejdu'' sa početkom u 21:00.

ПЕТЛИЋИ СУ У СЈАЈНОЈ ФОРМИ: Једино што их дели од финала су увек неугодне луталице

Foto Profimedia

Bredford igra odlično u poslsednje vreme, ne zna za poraz već pet vezanih utakmica (četiri pobede i remi), a ono što je posebno impresivno je to da nisu primili nijedan gol na tim mečevima.

Menadžer Grejam Aleksander je očigledno prebacio fokus na defanzivu tima i to mu se ''debelo'' isplaćuje.

Na putu do polufinala popularni ''petlići'' savladali su Liverpul U21, Derbi i Donkaster, a vredi napomenuti da ni na tim mečevima nisu primili gol.

Sa druge strane, Vikomb je vezao tri pobede krajem januara i početkom feburara, ali od tada je doživeo poraz protiv Boltona uz remi sa Oksfordom.

Za razliku od Bredforda koji je četvrtoligaš, ''lutalice'' nastuaju u trećoj ligi, ali ne ide dobro ni jednima ni drugima i nalaze se na sredinama tabela svojih prvenstava.

Gosi su u EFL trofeju igrali zanimljive utakmice pune golove i redom su bili bolji od Fulama U21 (3:2), Vest hema U21 (2:1) i Brajtona U21 (4:1).

Večerašnji rivali su već odigrali jedan međusobni meč ove sezone, to je bilo u prvom kolu FA kupa i Vikomb je slavio na ''Veli paredju'' sa 2:1.

Iako je domaćin u sjanom defanzivnom ritmu, ipak se gost takmiči u rangu iznad i zbog toga očekujemo da oba tima zatresu mrežu kao na pomenutom duelu.

NAŠ TIP: GG (kvota 1,75)

POGLEDAJTE NAJNOVIJU EPIZODU KLADIONIČARSKIH PRIČA

Preuzmite našu aplikaciju za ljubitelje klađenja

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

Novi Samsung Neo QLED televizori pomeraju granice kućne zabave