OBRAČUN BIVŠIH OSVAJAČA LIGE ŠAMPIONA: ''Lavovi'' nisu zaboravili poraz iz prvog dela sezone na ''Siti graundu''

V.M.

24. 02. 2024. u 09:55 >> 09:55

OD 16 časova na ''Vila parku'' ćemo gledati obračun nekadašnjih osvajača Lige šampiona kada se sastanu Aston vila i Notingem forest.

ОБРАЧУН БИВШИХ ОСВАЈАЧА ЛИГЕ ШАМПИОНА: Лавови нису заборавили пораз из првог дела сезоне на Сити граунду

Foto Profimedia

Realno gledano, domaćin više nije u borbi za titulu jer ne može da isprati tempo koji nameću timovi iz samog vrha tabele.

Ipak, četvrto mesto bi bilo veliki uspeha za Aston vilu koja ga trenutno drži, ali ima samo dva boda više od Totenhema, odnosno pet od Junajteda i nema prava na ''kiks'' ako želi da ostane na njemu.

''Lavovi'' su proktelog vikenda ostvarili veoma bitnu pobedu savladavši Fulam u Londonu (2:1), a heroj tog trijumfa bio je Oli Votkins koji je postigao oba gola za svoj tim na meču.

To je Vili bio tek drugi trijumf na poslednjih pet utakmica i evidentno je da se izabranici Unaja Emerija nalaze u blagom padu forme, ali raduje je što se danas vraćaju na ''Vila park'' na kojem su osvojili 28 bodova na 12 odigranih mečeva i jedni su od najboljih domaćih timova Premijer lige.

Doduše poslednja dva meča pred svojim navijačima su izgubili od Njukasla i Junajteda, mada im to može poslužiti kao motivacija da prekinu negativni niz i usput se osvete Notingemu za poraz iz prvog dela sezone (0:2).

Što se tiče Notingema, gosti su nakon četiri vezane utakmice bez pobede savladali su Vest hem na ''Siti graudu'' sa 2:0 golovima Avonjija i Hadson Odoija kojima su se bar na kratko odvojili od zone ispadanja.

Trenutno su 16. na tabeli, ali opuštanju nema mesta jer imaju samo četiri poena prednosti u odnosu na Luton koji je prvi tim ispod crte.

Ono što je zanimljivo je to da od kada je ekipu krajem prošle godine preuzeo Nuno Espirito Santo, Forest je počeo da igra utakmice da dosta pogodaka i igra GG je bila prolazna na osam od poslednjih deset mečeva ''šumara''.

NAŠ TIP: 1 (kvota 1,63)

TIP ZA HRABRIJE: 1&GG (kvota 2,90)

POGLEDAJTE NAJNOVIJU EMISIJU SERIJALA "KLADIONIČARSKE PRIČE"

Preuzmite našu aplikaciju za ljubitelje klađenja

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

LEGENDA KOŠARKE ŠOKIRALA EVROPU: Evo snimka na kome krade parfeme u Beogradu (VIDEO)