''ORLOVI'' TRAŽE IZLAZ IZ KRIZE: Fenjeraš je pravi protinvik za to

V.M.

25. 02. 2024. u 09:35

U okviru 23. kola francuske Lige 1 fudbaleri Nice će na ''Alijanc rivijeri'' ugostiti poslednjeplasirani Klermon (15:00).

ОРЛОВИ ТРАЖЕ ИЗЛАЗ ИЗ КРИЗЕ: Фењераш је прави протинвик за то

Foto: Profimedia

Pomalo iznenađujuće, Nica se 12 kola pre kraja nalazi na trećem mestu koje joj garantuje Ligu šampiona. Tu je zahvaljujući odličnim igrama iz prvog dela prvenstva, ali u poslednje vreme je počela da posrće i sada je u opasnosti da ''sklizne'' iz samoh vrha tabele.

Na poslednjih pet utakmica doživela je čak tri poraza, dva uzastopno pred ovaj susret, i pored njih je upisala po pobedu i remi, tako da forma nije na strani ''orlova''.

Ipak, priliku da je poprave imaće danas jer im na noge dolazi poslednjplasirana ekipa Lige 1, Klermon. 

Gosti su zacementirani za dno tabele sa samo tri ostvarena trijumfa od starta prvenstva i mizernih 16 postignutih golova, tako da Nicina stamena odbrana koja je samo 15 puta vadila loptu iz mreže ne bi trebala da ima problema sa zaustavljanjem rivala na ''Alijanc rivijeri''.

Iako napad domaćina ne igra na visokom nivou, verujemo da će danas dati jedan ili dva gola što bi trebalo biti dosta za preko potrebni trijumf.

NAŠ TIP: 1&0-3 (kvota 2,05)

POGLEDAJTE NAJNOVIJU EPIZODU KLADIONIČARSKIH PRIČA

Preuzmite našu aplikaciju za ljubitelje klađenja

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ĐOKOVIĆ MU NIJE PRVI NA LISTI: Evo šta je Andrej Rubljov rekao nakon što je izbacio Alkaraza u Madridu

ĐOKOVIĆ MU NIJE PRVI NA LISTI: Evo šta je Andrej Rubljov rekao nakon što je izbacio Alkaraza u Madridu

Andrej Rubljov uopšte nije naivan teniser. Oni koji su ga posmatrali samo u prethodnih šest sedmica, kada nije imao nijednu pobedu do dolaska u Madrid, verovatno bi pomislili drugačije, ali je on upravo u prestonici Španije nokautirao i najboljeg Španca koji trenutno igra tenis - trećeplasiranog na ATP listi, dvostrukog uzastopnog šampiona madridskog mastersa, Karlosa Alkaraza. A onda je momak na koga je Rusija ponosna izjavio nešto zanimljivo.

01. 05. 2024. u 21:36

Komentari (0)

ISPOVEST RODITELJA UBIJENE ANGELINE AĆIMOVIĆ: Godinu dana od masakra u Ribnikaru (VIDEO)