TADIĆ VODI "KANARINCE" U POLUFINALE KUPA: Branilac trofeja favorit protiv kluba iz prestonice

O. M.

27. 02. 2024. u 11:21

FENERBAHČE gostuje Ankaragudžuu u prvoj utakmici četvrtfinala Kupa Turske. Utakmica se igra od 18 časova i 45 minuta na stadionu "Erjaman".

ТАДИЋ ВОДИ КАНАРИНЦЕ У ПОЛУФИНАЛЕ КУПА: Бранилац трофеја фаворит против клуба из престонице

Alex Nicodim / Anadolu Agency/ABACAPRESS.COM

Pobednik ovog duela u borbi za finale će se sastati sa boljim iz duela Bešiktaš - Konjaspor. "Kanarinci" brane trofej koji su prošle godine osvojili pobedivši u finalu Istanbul Bašakšehir koji sutra igra protiv Trabzonspora.

Fenerbahče nije izgubio već 17 utakmica uzastopno, ali je sa dva remija u poslednjih sedam kola turske Superlige dozvolio Galatasaraju da ga pretekne na čelu tabele. 

Najskoriji kiks Fener je doživeo pre nešto više od dve nedelje kada je podelio bodove sa Antalijom. Gubili su od 12 minuta kada su na scenu stupili kapiten Srbije Dušan Tadić i Bosne i Hercegovine Edin Džeko i svojim golovima preokrenuli rezultat, ali samo privremeno jer je Agusto izjednačio samo četiri minuta posle gola bosanskog internacionalca.

Ankaragudžu je posle pobede u prethodnoj rundi Kupa nad niželigašem Erzindžansporom vezao tri poraza u Super ligi. U poslednjih pet kola osvojili su samo jedan bod, što je značajno umanjilo njihove šanse za opstanak. Još uvek su izvan zone ispadanja, ali sada samo bod "iznad crte".

Ankaragudžu ima samo dve pobede nad Fenerbahčeom u poslednjih 12 susreta, a poslednjih šest međusobnih susreta je izgubio.

NAŠ PREDLOG: 2 (kvota 1,53)

POGLEDAJTE NAJNOVIJU EPIZODU KLADIONIČARSKIH PRIČA

Preuzmite našu aplikaciju za ljubitelje klađenja

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ĐOKOVIĆ MU NIJE PRVI NA LISTI: Evo šta je Andrej Rubljov rekao nakon što je izbacio Alkaraza u Madridu

ĐOKOVIĆ MU NIJE PRVI NA LISTI: Evo šta je Andrej Rubljov rekao nakon što je izbacio Alkaraza u Madridu

Andrej Rubljov uopšte nije naivan teniser. Oni koji su ga posmatrali samo u prethodnih šest sedmica, kada nije imao nijednu pobedu do dolaska u Madrid, verovatno bi pomislili drugačije, ali je on upravo u prestonici Španije nokautirao i najboljeg Španca koji trenutno igra tenis - trećeplasiranog na ATP listi, dvostrukog uzastopnog šampiona madridskog mastersa, Karlosa Alkaraza. A onda je momak na koga je Rusija ponosna izjavio nešto zanimljivo.

01. 05. 2024. u 21:36

Komentari (0)

DA LI JE JUTARNJA RAKIJICA OTROV ILI LEK? Stručnjak za toksikologiju razbila mitove (VIDEO)