"ŠLJUKE" ŠOKIRALE LIDERA: Šarlroa traži priliku iz kontranapada

O. M.

01. 03. 2024. u 13:16

PRVI meč novog kola belgijske Pro lige igra se u petak uveče. Vesterlo će na svom stadionu dočekati Šarlroa.

ШЉУКЕ ШОКИРАЛЕ ЛИДЕРА: Шарлроа тражи прилику из контранапада

Foto: Profimedia

Vesterlo je u poslednje vreme popravio formu. Imaju dve pobede, dva poraza i jedan remi u poslednjih pet mečeva. U proseku su davali dva gola po meču u tom periodu.

Prošlog vikenda posetili su Sint Trojden. Domaći su bili bolji tokom celog meča, dobro kontrolisali igru i postigli gol u 37. minutu. Imali su fudbaleri Vesterloa dve šanse za gol, ali to je bilo premalo za odbranu koju su domaćini pružili.

Pobedili su Standard sa 2:1, ali najveći rezultat u poslednje vreme je remi koji su "šljuke" izborile protiv lidera Rojal uniona s kojim su odigrali 2:2.

Šarlroa je do sada sakupio 25 bodova i nalazi se na 13. mestu koje vodi u plej-aut. U poslednjih pet mečeva imaju tri poraza, jedan remi i jednu pobedu. Pokazali su lošu igru posebno u poslednjih mesec dana.

Izgubili su prošlog vikenda na svom terenu od Genka sa 1:0. "Parkirali su autobus" nadajući se prilikama za kontranapad, ali Genk je bio dominantan tokom celog meča. Gosti su jedini gol postigli u 71. minutu, iako su imali dovoljno šansi da naprave veću razliku.

Poslednju pobedu Šarlroa je ostvarila krajem januara nad Eupenom kada je bilo 1:0.

NAŠ PREDLOG: 1 (kvota 2,05)

POGLEDAJTE NAJNOVIJU EPIZODU "KLADIONIČARSKIH PRIČA"

Preuzmite našu aplikaciju za ljubitelje klađenja

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

NOVAK ĐOKOVIĆ GLEDA I NE VERUJE! Evo šta je Rafael Nadal upravo rekao o Noletu u Madridu