''TRAKTORISTI'' MARŠIRAJU KA PREMIJER LIGI: Ipsvič je nanizao pet pobeda i preuzeo drugo mesto na tabeli Čempionšipa!

V.M.

05. 03. 2024. u 12:29

MOMCI sa ''Portmen rouda'' će večeras pokušati da upišu šesti uzastopni trijumf kada budu dočekali Bristol siti (21.00) koji se nalazi u katastrofalnoj formi.

ТРАКТОРИСТИ МАРШИРАЈУ КА ПРЕМИЈЕР ЛИГИ: Ипсвич је нанизао пет победа и преузео друго место на табели Чемпионшипа!

FOTO: Profimedia

Ipsvič je u pravom trenutku uhvatio zalet sličan onom sa početka sezone, nalazi se u neverovatnoj formi i sada je jedan od glavnih kandidata da se nađe u Premijer ligi iduće godine.

Ključna je bila pobeda nad Milvolom sredinom februara od 4:0, nakon toga su redom padali Svonsi, Roteram, Birmingem i Plimut, a ono što je još impresivnije je da su na tih pet mečeva postigli čak 15 golova, tačno tri u proseku!

Trenutno je drugi na tabeli sa 75 osvojenih bodova, što je tri manje od vodećeg Lestera i dva više od trećeplasiranog Lidsa, tako da je jasno o kakvoj se ''gužvi'' radi u vrhu tabele Čempionšipa.

Sa druge strane, Bristol je u kontraritmu. Doživeo je tri uzastopna poraza i gotovo sigurno je izgubio sve šanse da se bori za plej-of jer je pao na 13. mesto i šestoplasirani Hal mu beži čak 12 bodova.

Ono što se ispostavilo kao najveći problem ove sezone za ''crvendaće'' su igre u gostima, osvojili su samo 20 bodova na 17 utakmica na strani, što je premalo za ekipu koja želi u plej-of.

Takođe, u poslednje vreme imaju problema sa realizacijom i na minula tri meča postigli su samo jedan gol u porazu od Šefild venzdeja (1:2).

U prvom delu sezone Ipsvič je savladao Bristol sa 1:0 u gostima, a mi verujemo da će biti  ubedljiviji na svom ''Portmen roudu''.

NAŠ TIP: 1&2+ (kvota 2,15)

POGLEDAJTE NAJNOVIJU EPIZODU KLADIONIČARSKIH PRIČA

Preuzmite našu aplikaciju za ljubitelje klađenja

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

NOVAK ĐOKOVIĆ GLEDA I NE VERUJE! Evo šta je Rafael Nadal upravo rekao o Noletu u Madridu