TIGROVIMA UGROŽEN PLEJ-OF: Birmingem nesrećno ostao bez bodova u prethodna dva kola

O. M.

05. 03. 2024. u 13:59

HAL SITI dočekuje ekipu Birmingema od 20 časova i 45 minuta u okviru 36. kola Čempionšipa.

ТИГРОВИМА УГРОЖЕН ПЛЕЈ-ОФ: Бирмингем несрећно остао без бодова у претходна два кола

FOTO: Profimedia

"Tigrovi" su u seriji od pet utakmica bez poraza, a otkada ih je sredinom januara Birmingem izbacio iz Ef-Ej kupa, izgubili su samo jednom, kod kuće od Svonsija 0:1.

Hal je na šestoj poziciji, poslednjoj koja vodi u plej-of, a direktno ga ugrožavaju Preston i Norič koji su takođe u seriji dobrih rezultata. Ako žele da zadrže svoje mesto u top 6 pod hitno moraju da poprave skor kod kuće gde imaju samo jednu pobedu na poslednjih šest utakmica i samo jednom u tom razdoblju postigli su više od jednog gola.

Samo što je dvema pobedama prekinuo neugodan niz od tri poraza, Birmingem je opet "potonuo" u prethodna dva kola i to protiv ekipa iz vrha tabele. Protiv Ipsviča su imali bod do 81. minuta, a onda u kratkom razdoblju primili dva gola. U sledećem kolu vodili su sa 1:0 i 2:1 protiv Sautemptona, a kasnije tokom utakmice uspeli sa igračem manje da izjednače na 3:3, ali su u šestom minutu nadoknade primili četvrti gol.

S obzirom na to da ih samo gol-razlika održava iznad "crvene zone", ne bi smeli da izgube ovde. Nedavno su u prvoj utakmici Ef-Ej kupa izvukli remi i kasnije na svom terenu overili plasman u narednu rundu, pa nisu bez šansi ni sada.

NAŠ TIP: GG&3+ (kvota 2,03)

POGLEDAJTE NAJNOVIJU EPIZODU "KLADIONIČARSKIH PRIČA"

Preuzmite našu aplikaciju za ljubitelje klađenja

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

RUSIJA JE ZGROŽENA: Ovo je najnoviji uslov za Ruse da bi učestvovali na Igrama Pariz 2024