"KANARINCI" SU U VELIKOJ FORMI: Domaćin tone sve dublje prema opasnoj zoni

O. M.

06. 03. 2024. u 11:25

NORIČ će pokušati da nastavi seriju od sedam utakmica bez poraza ove srede od 21 čas u Midlsbrou gde gostuje istoimenoj ekipi u okviru 36. kola engleskog Čempionšipa.

КАНАРИНЦИ СУ У ВЕЛИКОЈ ФОРМИ: Домаћин тоне све дубље према опасној зони

Foto Profimedia

"Kanarinci" mogu da budu veoma zadovoljni igrom i učinkom u poslednjih mesec dana. Neporaženi su od kraja januara kada su izgubili sa 5:2 od Liverpula u FA kupu.

Tim rezultatima istakli su snažnu kandidaturu za plej-of koji im je sada samo dva koraka, odnosno boda, daleko.

Savladali su Sanderlend kod kuće u prošlom kolu sa 1:0. Bili su bolji veći deo meča, ali se Sanderlend odlično branio. Jedini pogodak postigao je Džoš Sardžent u 81. minutu. 

U prethodnom kolu su remizirali protiv Blekburna 1:1, pobedili Kardif sa 4:1 i Votford 4:2. Norič postiže u proseku dva gola po meču, a odbrana je najslabiji deo tima.

S druge strane, učinak Midlsbroa u poslednjih osam utkamica je "tanak". Samo jedna pobeda i pet poraza doveli su ih do 14. mesta. Ako ovde ne pobede mogli bi da nastave sa padom na tabeli jer imaju samo bod više od Svonsija.

Prošle nedelje su izgubili od Stouk Sitija sa 2:0. Fudbaleri Midlzbroa bolje su kontrolisali loptu, ali nisu stvarali dovoljno šansi pred golom protivnika. Za to vreme Stouk je postigao dva gola u 40. i 71. minutu. 

Zanimljivo je da su jedinu pobedu u poslednjih osam utakmcia u svim takmičenjima ostvarili protiv lidera Čempionšipa Lestera i to u gostima.

NAŠ TIP: GG (kvota 1,67)

POGLEDAJTE NAJNOVIJU EPIZODU "KLADIONIČARSKIH PRIČA"

Preuzmite našu aplikaciju za ljubitelje klađenja

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

AKO NEKOM POZAJMITE OVU KNJIGU, NE OČEKUJTE DA VAM JE VRATI!