LUTON BODOVE SPASA TRAŽI U PRESTONICI: ''Selhurst park'' će biti pun do poslednjeg mesta

V.M.

09. 03. 2024. u 11:32

POPULARNE šeširdžije će u okviru 28. kola Premijer lige otputovati do Londona gde će ih ugostiti Kristal palas (16:00).

ЛУТОН БОДОВЕ СПАСА ТРАЖИ У ПРЕСТОНИЦИ: Селхурст парк ће бити пун до последњег места

FOTO: Tanjug/AP

Gosti su posle 30 godina odsustva vratili u Premijer ligu ove sezone, ali ne ide im baš dobro i pred ulazak u samu završnicu sezone nalaze se u zoni ispadanja, tik ispod crte na 18. mestu.

Zaostaju četiri boda za Notingemom koji je trenuto 17. i moraju pod hitno doći do bodova kako bi imali šanse da se zadrže u eliti duže od jedne godine.

Odličnu priliku za bodove imali su u prošlom kolu protiv Aston vile. Gubili su sa 0:2 na poluvremenu, ali uspeli su da se vrate u utakmicu preko Čonga i Morisa. Momentum je bio na njihovoj strani, ipak promašili su nekoliko šansi za potpuni preokret što je Vila iskoristila i odnela sva tri boda sa ''Kenilvurt rouda'' pogotkom Luke Dinja u samoj završnici susreta.

To je ''šeširdžijama'' bio četvrti ligaški poraz u nizu, ali moraju ga brzo zaboraviti, a Rob Edvards pronaći način da prodrma svoje izabranike pred ključni deo sezone.

Sa druge strane, nakon bajkovitog starta na klupi Olivera Glasnera i pobede nad Barnlijem od 3:0, Palas je doživeo poraz u malom gradskom derbiju od Totenhema.

''Orlovi'' su poveli na tom meču sredinom drugog dela igre, ali ''pevci'' su ubacili u petu brzinu nakon toga i na kraju zasluženo slavili sa 3:1.

Ono što je bitno za Palas je da se u veoma turublentnoj sezoni nalazi daleko izvan zone ispadanja na 14. mestu sa osam poena prednosti u odnosu na Luton, tako da ne bi trebao da tima problema sa opstankom u eliti.

Što se tiče međusobnih duela, u prvom delu sezone bilo je 2:1 za Luton.

Povratak Ezea na teren dosta će značiti napadački Palas što se odmah i videlo njegovim pogotkom protiv Totenhema, a ako na to dodamo da na Lutonom utakmicama pada veliki broj golova dolazimo do zaključka da će se mreže tresi u prestonici.

NAŠ TIP: GG (kvota 1,73)

POGLEDAJTE NAJNOVIJU EPIZODU KLADIONIČARSKIH PRIČA

Preuzmite našu aplikaciju za ljubitelje klađenja

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

NOVAK ĐOKOVIĆ GLEDA I NE VERUJE! Evo šta je Rafael Nadal upravo rekao o Noletu u Madridu