LAK ZADATAK ZA ''ČEKIĆARE'': Fenjeraš je već spakovao kofere i zaputio se u Čempionšip

V.M.

10. 03. 2024. u 09:45

U okviru 28. kola Premijer lige fudbaleri Vest hema će ugostiti Barnli na ''London stadionu'' (15:00).

ЛАК ЗАДАТАК ЗА ЧЕКИЋАРЕ: Фењераш је већ спаковао кофере и запутио се у Чемпионшип

Foto: Profimedia

Nakon košmarne serije od osam vezanih utakmica bez trijumfa početkom godine, Vest hem se vratio na pobedničku stazu u Premijer ligi gde je vezao dve uzastopne pobede.

Prvo je ubedljivo savladao Brentford pred svojim navijačima (4:2), a zatim je odneo tri boda sa ''Gudison parka'' gde je bio bolji od Evertona sa 3:1.

Povratak Lukasa Pakete doneo je dosta toga dobrog ''čekićarima'', a uz to se razigrao i Džered Boven, tako da je napad na mesta koja vode u Evropu ponovo u punom jeku.

Četa Dejvida Mojesa je trenutno sedma na tabeli, a ukoliko upiše i treći uzastopni trijumf prići će na samo dva boda zaostatka šestoplasiranom Mančester junajtedu.

Iako ih sledeće nedelje očekuje veoma bitan meč u osmini finala Lige Evrope gde će pred svojim navijačima juriti gol zaostatka protiv Frajburga, Mojes je najavio da njegova ekipa želi da se plasira u Evropu preko prvenstva tako da bi trebao izvesti najjači mogući sastav.

Pobeda se ne bi smela dovoditi u pitanje jer će sa druge strane biti Barnli, uz Šefild ubedljivo najogra ekipa u Premijer ligi.

Gosti su zacementirani za dno tabele sa katastrofalnih 13 osvojenih bodova, čak 11 manje od Notingema koji je prvi tim iznad crte, tako da je opstanak u eliti misaona imenica za klaretse koji već pakuju kofere i spremaju se za Čempionšip.

Proteklog vikenda Bornmut ih je savladao sa 2:0, što im je bio četvrti uzastopni poraz.

U prvom delu sezone Vest hem je posle preokreta savladao Barnli sa 2:1, a mi verujemo da će danas biti dosta ubedljiviji.

NAŠ TIP: 1 (kvota 1,70)

POGLEDAJTE NAJNOVIJU EPIZODU KLADIONIČARSKIH PRIČA

Preuzmite našu aplikaciju za ljubitelje klađenja

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ĐOKOVIĆ MU NIJE PRVI NA LISTI: Evo šta je Andrej Rubljov rekao nakon što je izbacio Alkaraza u Madridu

ĐOKOVIĆ MU NIJE PRVI NA LISTI: Evo šta je Andrej Rubljov rekao nakon što je izbacio Alkaraza u Madridu

Andrej Rubljov uopšte nije naivan teniser. Oni koji su ga posmatrali samo u prethodnih šest sedmica, kada nije imao nijednu pobedu do dolaska u Madrid, verovatno bi pomislili drugačije, ali je on upravo u prestonici Španije nokautirao i najboljeg Španca koji trenutno igra tenis - trećeplasiranog na ATP listi, dvostrukog uzastopnog šampiona madridskog mastersa, Karlosa Alkaraza. A onda je momak na koga je Rusija ponosna izjavio nešto zanimljivo.

01. 05. 2024. u 21:36

Komentari (0)

SESTRA UBIJENOG DALIBORA NAPISALA PESMU BRATU: Proklinjem mu ruku iz koje je svaki metak ispalio (VIDEO)