HIBSI OVERAVAJU PLEJ-OF: Ros kauntiju nedostaje kvalitet da se suprotstavi gostima

O. M.

13. 03. 2024. u 09:47

ROS KAUNTI dočekuje Hibernijan u zaostalom meču 19. kola škotskog Premijeršipa.

ХИБСИ ОВЕРАВАЈУ ПЛЕЈ-ОФ: Рос каунтију недостаје квалитет да се супротстави гостима

Profimedia

"Jeleni" nisu u dobroj formi. U poslednjih 14 utakmica imaju samo jednu pobedu i tri remija. Hibsi su prvi iznad crte kad je reč o plasmanu u plej-of, sa bodom prednosti ispred Dandija, ali čak sedam manje od petoplasiranog Kilmarnoka.

Zanimljivo je da su se ove dve ekipe sastale pre nepune dve nedelje u okviru redovnog 29. kola. Hibernijan je potvrdio da je u ovom trenutku bolji tim i zasluženo slavio sa 2:0, a golove su postigli Mizijan Maloida i Dilan Levit.

Ros kaunti je igrao podređenu ulogu u toj utakmici, kao uostalom u većem delu sezone protiv svih protivnika. Ipak, kada bi se malo potrudili, možda bi mogli i da se ozbiljnije uključe u borbu za sredinu tabele. Da imaju napadački potencijal pokazali su u pobedi 3:2 nad Livingstonom, istina najlošijoj ekipi u ligi.

S druge strane, Hibsi su posle trijumfa u prošlom susretu sa Ros kauntijem ugostili Rendžers u četvrtfinalu Kupa i tu su se pokazale sve slabosti u igri ekipe iz Edinburga.

Rendžersi su prekinuli niz od četiri utakmice bez poraza Hibsa, a pritom su ih i dodatno oslabili jer su dva igrača "zeleno-belih" morala pre kraja utakmice na tuširanje, Obija zbog drugog žutog, a Moria-Velš zbog direktnog crvenog kartona.

Iako nije lako dva puta u kratkom razdoblju pobediti istog protivnika, razlika u kvalitetu ovih ekipa je ipak izražena u korist gostiju pa je dvojka, solidno plaćena, logičan izbor.

NAŠ TIP: 2 (kvota 2,05)

POGLEDAJTE NAJNOVIJU EPIZODU SERIJALA "KLADIONIČARSKE PRIČE"

Preuzmite našu aplikaciju za ljubitelje klađenja

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ĐOKOVIĆ MU NIJE PRVI NA LISTI: Evo šta je Andrej Rubljov rekao nakon što je izbacio Alkaraza u Madridu

ĐOKOVIĆ MU NIJE PRVI NA LISTI: Evo šta je Andrej Rubljov rekao nakon što je izbacio Alkaraza u Madridu

Andrej Rubljov uopšte nije naivan teniser. Oni koji su ga posmatrali samo u prethodnih šest sedmica, kada nije imao nijednu pobedu do dolaska u Madrid, verovatno bi pomislili drugačije, ali je on upravo u prestonici Španije nokautirao i najboljeg Španca koji trenutno igra tenis - trećeplasiranog na ATP listi, dvostrukog uzastopnog šampiona madridskog mastersa, Karlosa Alkaraza. A onda je momak na koga je Rusija ponosna izjavio nešto zanimljivo.

01. 05. 2024. u 21:36

Komentari (0)

UČINIĆEMO SVE DA SE KAO ZEMLJA UZDIGNEMO POSLE OVOG UŽASA Vučić položio cveće u školi Vladislav Ribnikar (FOTO)