BAJKA I DALJE TRAJE: Đirona ne planira da odustane od borbe za titulu

V.M.

16. 03. 2024. u 12:40

U okviru 29. kola španske La lige fudbaleri Hetafe će ugostiti Đironu. Meč se igra na ''Koloseumu'' sa početkom u 18:30.

БАЈКА И ДАЉЕ ТРАЈЕ: Ђирона не планира да одустане од борбе за титулу

Foto: EPA-EFE/Salvador Sas

Iako se nalazi u evidentnom padu forme u poslednje vreme (šest bodova iz zadnjih pet utakmica), Đirona ne planira da odustane od borbe za titulu jer zaostaje ne prevelikih sedam bodova za vodećim Realom.

Proteklog vikenda je odigrala veoma dobru partiju pred svojim navijačima protiv Osasune slavivši sa 2:0 i tako je održala korak za vodećim Madriđanima. 

Ono što je još bitnije je da su na taj način gosti prekinuli niz slabih igara, a takođe su se učvrstili među top četiri i plasman u Ligu šampiona je sve izgledniji za Katalonce koji su osvojili devet bodova više od petoplasiranog Bilbaa.

Iako generalno igra veoma dobro na gostovanjima, to se ne može reći u poslednje vreme za Đironu koja je doživela tri uzastopna poraza na strani (Real, Atletiko, Majorka).

Sa druge strane, nade Hetafea da može do Evrope iduće sezone su nestale nakon samo dva osvojena boda u prokekla četiri kola. Sada su pali na 12. mesto i izgleda da ih očekuje još jedna mirna završnica kampanje koju dočekuju na sredini tabele.

Glavna odlika domaćina je igranje remija, pokazali su da su veoma tvrd orah ove sezone i čak 11 su igrali nerešeno  u La ligi, posle Kadiza i Betisa najviše od svih timova u ligi.

U prvom delu kampanje Đirona je savladala Hetafe sa 1:0, a mi verujemo da će danas odneti bar jedan bod sa ''Koloseuma''.

NAŠ TIP: X2&2+ (kvota 1,70)

POGLEDAJTE NAJNOVIJU EPIZODU KLADIONIČARSKIH PRIČA

Preuzmite našu aplikaciju za ljubitelje klađenja

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

NOVAK ĐOKOVIĆ GLEDA I NE VERUJE! Evo šta je Rafael Nadal upravo rekao o Noletu u Madridu