ELČE JE NEZAUSTAVLJIV U POHODU NA VRH: LEvante sve dalje od plej-ofa

O. M.

24. 03. 2024. u 12:20

ELČE gostuje Levanteu u derbiju 32. kola španske Segunde. Utakmica je značajnija za goste koji bi se pobedom vratili na poziciju broj dva na tabeli, a ona donosi direktnu promociju u Primera ligu.

ЕЛЧЕ ЈЕ НЕЗАУСТАВЉИВ У ПОХОДУ НА ВРХ: ЛЕванте све даље од плеј-офа

Foto: EPA

Domaći tim je nešto zaostao posle serije od pet utakmica u kojima je zabeležio samo jednu pobedu. Nalazi se na 11. mestu, ali i dalje ima dobre izglede da izbori plej-of za popunu La lige.

Proteklog vikenda fudbaleri Levantea posetili su ekipu Burgosa i izborili 1:1.  Iako su imali terensku inicijativu posle primnjenog gola u 23. minutu, izjednačili su tek u 72. minutu a onda su imali i malo sreće da Burgos nije postigao još jedan gol do kraja.

Levante je na svom terenu remizirao sa autsajderom Andorom koja je bila mnogo opasniji rival od Levantea. Na sreću domaćeg tima, Andora se samo dva puta približila golu. Prethodno su pobedili Sporting Hihon sa 1:0, izgubili od Ovijeda 3:2 i remizirali sa Rasingom 0:0.

Fudbaleri Elčea u poslednje vreme igraju odlično. Imaju četiri pobede u nizu, a pre toga jedan remi.

Prošlog vikenda su odigralilud meč pun preokreta protiv Albasetea. Krenuli su u napad od starta, ali je Albasete u 11. minutu prvi stigao do vođstva. Do kraja poluvremena izjednačili su, a odmah na početku drugog poluvremena poveli sa 2:1. Fuster je izjednačio u 78. minutu, ali gosti nisu stigli ni da proslave taj gol, a Murad Daudi je postigao novi gol za Elče, ispostaviće se i postavio konačan rezultat.

NAŠ TIP: X (kvota 2,95)

POGLEDAJTE NAJNOVIJU EPIZODU KLADIONIČARSKIH PRIČA

Preuzmite našu aplikaciju za ljubitelje klađenja

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

RUSIJA JE ZGROŽENA: Ovo je najnoviji uslov za Ruse da bi učestvovali na Igrama Pariz 2024