LESTER POSRĆE U ZAVRŠNICI SEZONE: ''Lisice'' su pale na treće mesto i sada im je plasman u Ligu šampiona pod velikim znakom pitanja

V.M.

01. 04. 2024. u 10:30

PRVU utakmicu 40. kola engleskog Čempionšipa odigraće Lester i Norič koji se od 13.30 sastaju na ''King pauer stadionu''.

ЛЕСТЕР ПОСРЋЕ У ЗАВРШНИЦИ СЕЗОНЕ: Лисице су пале на треће место и сада им је пласман у Лигу шампиона под великим знаком питања

Foto Profimedia

Iako je postavljao rekorde i delovao kao ubedljivo najbolja ekipa u Čempionšipu, Lester je sredinom februara zapao u kontraritam i nikako da izađe iz njega. Na poslednjih šest mečeva osvojio je samo četiri boda i sa sigurnog prvog mesta pao na treće, mada danas ima priliku da se bar nakratko vrati na tron.

''Lisice'' zaostaju dva boda za vodećim Ispvičom (84) koji nešto kasnije igra derbi kola sa Sautemptonom, a između njih nalazi se Lids koji ima 83 poena na svom saldu i sigurno je da nas očekuje izuzetno zanimljiva završnica sezone u Čempionšipu.

Ono što je prednost domaćina je to što je odigrao meč manje od Lidsa i Ipsviča, ali u kakvoj formi se nalazi, biće mu dosta teško da ga pretvori u tri boda.

Najnoviji neuspeh Lester je imao proteklog petka kada je gostovanje Bristolu završio pognute glave (0:1), a danas će imati još teži zadatak jer mu na noge dolazi razigrani Norič.

Popularni ''kanarinci'' su za razliku od domaćina uhvatili zalet u pravo vreme, poraženi su samo jedanput na posledinjh deset utakmica, a u tom periodu su upisali i sedam pobeda uz dva remija.

Gosti su dosta slabo otvorili prvenstvo, ali su u potpunosti uspeli da preokrene sezonu. Dejvid Vagner je pronašao odgovore na pitanja, uspostavio je pobedničku formulu i njegova četa se postepeno uspinjala na tabeli, a današnji meč dočekuje na šestom mestu.

Ono što je posebno impresivno kod Noriča u poslednje vreme je napadačka produktivnost i na minula tri meča postigao je čak deset gola.

U prvom delu sezone Lester je savladao Norič sa 2:0, ali tada je bio u naletu i forma ekipa je bila potpuno drugačija, pa smatramo da su najbolji predlog golovi pošto se radi o napadački potentnim ekipama.

NAŠ TIP: |1+&3+ (kvota 1,75)

POGLEDAJTE NAJNOVIJU EPIZODU KLADIONIČARSKIH PRIČA

Preuzmite našu aplikaciju za ljubitelje klađenja

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ĐOKOVIĆ MU NIJE PRVI NA LISTI: Evo šta je Andrej Rubljov rekao nakon što je izbacio Alkaraza u Madridu

ĐOKOVIĆ MU NIJE PRVI NA LISTI: Evo šta je Andrej Rubljov rekao nakon što je izbacio Alkaraza u Madridu

Andrej Rubljov uopšte nije naivan teniser. Oni koji su ga posmatrali samo u prethodnih šest sedmica, kada nije imao nijednu pobedu do dolaska u Madrid, verovatno bi pomislili drugačije, ali je on upravo u prestonici Španije nokautirao i najboljeg Španca koji trenutno igra tenis - trećeplasiranog na ATP listi, dvostrukog uzastopnog šampiona madridskog mastersa, Karlosa Alkaraza. A onda je momak na koga je Rusija ponosna izjavio nešto zanimljivo.

01. 05. 2024. u 21:36

Komentari (0)

TITO TRAŽIO BATI DA MU ISPRIČA VIC O NJEMU: Ovaj odgovor je dobio od glumca (VIDEO)