„ĐAVOLSKA“ ZAMKA ZA „REDSE“: U nedelju se od 16:30 na „Old trafordu“ igra najveći derbi engleskog fudbala

S. R.

06. 04. 2024. u 21:03

Treći čin najvećeg engleskog rivalstva ujedno je i najbitniji u sezoni. Liverpul sa titulom u mislima ide na noge Mančester junajtedu u okršaju 32. runde Premijer lige u nedelju (16.30).

„ЂАВОЛСКА“ ЗАМКА ЗА „РЕДСЕ“: У недељу се од 16:30 на „Олд трафорду“ игра највећи дерби енглеског фудбала

FOTO: Tanjug/AP

Pre samo dve sedmice priredili su spektakularni dvoboj u FA kupu, a obzirom na ulog koji je crti ne očekuje se ništa manje žustriji duel. Sigurno da Liverpul taj poraz peče, jer se dogodio u poslednjim trentcima produžetka, čime je uništen san o osvajanju četiri pehara. Isto tako, „Redsi“ se nalaze u velikoj borbi za pehar u prvenstvu. Budući da najbliži rivali Arsenal i Mančester siti nemaju na papiru teške mečeve do kraja nemaju prava na kiks. Takođe, ovo je i za četu Jirgena Klopa jedan od najvećih ispita, pošto im raspored do kraja sezone ide na ruku.

Međutim, „đavoli“ će sigurno spremiti zamku najljućem rivalu, jer ne bi hteli da ih sustignu po broju titula u Premijer ligi. Stoga, iako imaju samo jednu pobedu u poslednjih pet utakmica kod kuće u šampionatu protiv Liverpula motiva im neće manjkati. U prvom delu sezone puleni Erika Ten Haga preživeli su kanonadu udaraca prema Onani i uspeli da izvuku remi (0:0).

Teško je reći da bi ponovo mogla da bude tvrda utakmica na mali broj golova. Poslednji put kada je na Teatru snova viđen baš taj rezulat to se desilo još 2019. godine. Liverpul u gostima u proseku prima makar jedan pogodak, a postiže dva po meču. Sa druge strane, Junajted svojim navijačima pruža efikasne megdane.

Nedelja (16.30)

Mančester j. – Liverpul

1 X 2

4.60 3.80 1.75

Preuzmite našu aplikaciju za ljubitelje klađenja

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ĐOKOVIĆ MU NIJE PRVI NA LISTI: Evo šta je Andrej Rubljov rekao nakon što je izbacio Alkaraza u Madridu

ĐOKOVIĆ MU NIJE PRVI NA LISTI: Evo šta je Andrej Rubljov rekao nakon što je izbacio Alkaraza u Madridu

Andrej Rubljov uopšte nije naivan teniser. Oni koji su ga posmatrali samo u prethodnih šest sedmica, kada nije imao nijednu pobedu do dolaska u Madrid, verovatno bi pomislili drugačije, ali je on upravo u prestonici Španije nokautirao i najboljeg Španca koji trenutno igra tenis - trećeplasiranog na ATP listi, dvostrukog uzastopnog šampiona madridskog mastersa, Karlosa Alkaraza. A onda je momak na koga je Rusija ponosna izjavio nešto zanimljivo.

01. 05. 2024. u 21:36

Komentari (0)

TITO TRAŽIO BATI DA MU ISPRIČA VIC O NJEMU: Ovaj odgovor je dobio od glumca (VIDEO)