"SVRAKE" BI DA POLETE U EVROPU: Fulam je najnepredvidivija ekipa u Premijerligi

O. M.

06. 04. 2024. u 13:15

NjUKASL gostuje Fulamu u 32. kolu engleske Premijer lige. Utakmica se igra na stadionu "Krejven kotidž" od 16 časova.

СВРАКЕ БИ ДА ПОЛЕТЕ У ЕВРОПУ: Фулам је најнепредвидивија екипа у Премијерлиги

Profimedia

Fulam je trenutno na 13. mestu u Premijer ligi. U poslednjih pet mečeva imaju dve pobede, dva poraza i remi. Cele ove sezone je teško predvideti kako će biti raspoloženi za igru pred svaki meč, jer mogu da iznenade bilo koju ekipu, ali i da izgube kada se najmanje nadate.

Izgubili su od Notingem foresta prošlog vikenda sa 3:1. U ovom meču Fulam je bio bolji tim ako se posmatra posed lopte i broj realizovanih napada, ali je sve ostalo u rukama domaćina. Do 19. minuta Forest je imao prednost od 2:0, a na kraju prvog poluvremena bilo je 3:0. Fudbaleri Fulama su uzvratili golom odmah na početku drugog poluvremena, ali je na tome završilo.

U ranijem meču odigrali su nerešeno protiv već otpisanog Šefild junajteda. Viđeno je šest golova na ovoj utakmici, po tri za svaku stranu, a Fulam je opet gubio sa 3:1, ali je uspeo da stigne do boda, golovima u poslednjih pet minuta susreta.

Poslednja pobeda Fulama bila je protiv Totenhema od 3:0.

Njukasl je u boljoj poziciji od Fulama jer se nalazi na osmom mestu, 13 bodova zaostatka za timovima koji se takmiče za evropska takmičenja. Do kraja sezone ostalo je još osam mečeva, tako da je teoretski moguće da Njukasl uđe u Evropu, ali da bi to izašlo iz okvira teorije moraju 2svrake" mnogo da "zapnu".

Njihova klimava forma se verovatno najbolje vidi u prošlonedeljnoj utakmici protiv Evertona. Na kraju tog meča bilo je 1:1. Njukasl je počeo sjajnu utakmicu, nizali su se napadi, a onda je Aleksander Isak postigao gol u 15. minutu. Imali su domaći još tri sjajne prilike za gol, ali nisu bili precizni. Everton je odigrao pristojan meč, vredno je radio na sredini terena i izgradio dobar napad u 88. minutu meča, za koji je dosuđen penal. Precizan sa bele tačke bio je Dominik Kalvert Levin.

NAŠ TIP: 3+ (kvota 1,85)

POGLEDAJTE NAJNOVIJU EPIZODU KLADIONIČARSKIH PRIČA

Preuzmite našu aplikaciju za ljubitelje klađenja

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ĐOKOVIĆ MU NIJE PRVI NA LISTI: Evo šta je Andrej Rubljov rekao nakon što je izbacio Alkaraza u Madridu

ĐOKOVIĆ MU NIJE PRVI NA LISTI: Evo šta je Andrej Rubljov rekao nakon što je izbacio Alkaraza u Madridu

Andrej Rubljov uopšte nije naivan teniser. Oni koji su ga posmatrali samo u prethodnih šest sedmica, kada nije imao nijednu pobedu do dolaska u Madrid, verovatno bi pomislili drugačije, ali je on upravo u prestonici Španije nokautirao i najboljeg Španca koji trenutno igra tenis - trećeplasiranog na ATP listi, dvostrukog uzastopnog šampiona madridskog mastersa, Karlosa Alkaraza. A onda je momak na koga je Rusija ponosna izjavio nešto zanimljivo.

01. 05. 2024. u 21:36

Komentari (0)

TITO TRAŽIO BATI DA MU ISPRIČA VIC O NJEMU: Ovaj odgovor je dobio od glumca (VIDEO)