GOSTI SE "PRETPLATILI" NA MALI BROJ GOLOVA: Domaćinu bodovi neophodni u trci za promociju

O. M.

08. 04. 2024. u 11:54

RASING Santander dočekuje ekipu Alkorkona u poslednjoj utakmici 34. kola španske druge lige.

ГОСТИ СЕ ПРЕТПЛАТИЛИ НА МАЛИ БРОЈ ГОЛОВА: Домаћину бодови неопходни у трци за промоцију

Foto: Profimedia

Takmičenje u popularnoj Segundi bliži se kraju, a "gorštaci" su jedna od ekipa koja se nada plasmanu u La ligu. Trenutno stoje solidno. Uoči ovog kola bili su četvrti sa dva boda manje od drugoplasiranog Eibara.

U međuvremenu Eibar je izgubio od Tenerifa, a pobede su ostvarili Espanjol, koji je izbio na drugo mesto, kao i Valjadolid i Ovijedo koji su pretekli Santander na tabeli.

Kantabrijci su vezali šest utakmica bez poraza. U prošlom kolu su pobedili Hihon u gostima sa 3:2, golom u 11. minutu zaustavnog vremena. Treba istaći da su do 88. minuta gubili sa 2:1 i da su poslednjih pet-šest minuta u produžetku imali igrača više.

Alkorkon je poslednja dva meseca značajno pokvario formu. Imaju samo jednu pobedu u poslednjih sedam utakmica.

Obično igraju na mali broj golova, bilo da pobeđuju, gube ili je neodlučeno. Retko na njihovim utakmicama pada više od dva gola, pa i više od jednog, a kada se to i desi, obično oni izgube. Na poslednjih 20 mečeva samo tri puta je palo više od dva gola, dva puta su izgubili sa 3:0 i jednom sa 2:1.

NAŠ TIP: 1&0-3 (kvota 2,13)

POGLEDAJTE NAJNOVIJU EPIZODU KLADIONIČARSKIH PRIČA

Preuzmite našu aplikaciju za ljubitelje klađenja

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
REŠILI DA KAZNE - SAMI SEBE! Ova zemlja je povukla najluđi potez od uvođenja sankcija Rusima

REŠILI DA KAZNE - SAMI SEBE! Ova zemlja je povukla najluđi potez od uvođenja sankcija Rusima

RAT u Ukrajini, odnosno "specijalna vojna operacija" kako to naziva Rusija, i dalje spada u one vesti koje se s posebnom pažnjom prate širom sveta, a među njima se izdvajaju i neki sportski segmenti, najviše zbog sankcija ruskim i beloruskim sportistima. Ali, do ovog rata je bilo nezabeleženo da se zbog Rusije - u jednoj sasvim drugoj zemlji uvede sankcija sopstvenom reprezentativcu.

16. 05. 2024. u 20:25 >> 23:02

Komentari (0)

BORIO SAM SE ZA ŽIVOT, NJIHOV BES JE BIO SVE VEĆI I VEĆI: Nikola Rokvić je jedva izvukao živu glavu 25. dana hodočašća (VIDEO)