HAIFA SE OKREĆE DOMAĆOJ SCENI: Makabi pet mečeva bez pobede protiv imenjaka

O. M.

08. 04. 2024. u 12:45

DUEL dva Makabija zatvoriće 28. kolo izraelske Premijer lige. Utakmica se igra na Blumfild stadionu od 19 časova i 30 minuta.

ХАИФА СЕ ОКРЕЋЕ ДОМАЋОЈ СЦЕНИ: Макаби пет мечева без победе против имењака

Foto: Profimedia

Reč je o delu dve prvoplasirane ekipe, s tim što su domaći "makabejci", ovi iz Tel Aviva, prvi sa deset bodova prednosti od imenjaka iz Haife.

Donedavno su bili izjednačeni bodovno, a onda su Haifi oduzeta dva boda, da bi u poslednja tri kola osvojili samo bod, u odnosu na maksimalni učinak ekipe iz Tel Aviva.

Makabi Tel Aviv je u sjajnoj formi sa šest uzastopnih pobeda u ligi. Njihov poslednji trijumf bila je pobeda od 2:0 protiv Bnej Sahnina.

Makabi Haifa je pokazao hvale vrednu formu u nedavnim nastupima, uprkos tome što je naišao na neke izazove u poslednja tri ligaška meča, što je rezultiralo sa dva poraza i remijem. 

Nakon eliminacije iz Lige Evrope, od Fiorentine u osmini finala, sada mogu da prebace fokus na Ligu. 

U poslednjih 14 susreta Haifa je nešto uspešnija, sa šest pobeda, dok su po četiri susreta završena remijem i pobedom ekipe iz Tel Aviva. Na poslednjih pet mečeva, Haifa je slavila tri puta, a dva puta nije bilo pobednika. Tel Aviv čeka na slavlje protiv najvećeg rivala od januara 2023. godine.

NAŠ TIP: GG (kvota 1,65)

POGLEDAJTE NAJNOVIJU EPIZODU KLADIONIČARSKIH PRIČA

Preuzmite našu aplikaciju za ljubitelje klađenja

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ĐOKOVIĆ MU NIJE PRVI NA LISTI: Evo šta je Andrej Rubljov rekao nakon što je izbacio Alkaraza u Madridu

ĐOKOVIĆ MU NIJE PRVI NA LISTI: Evo šta je Andrej Rubljov rekao nakon što je izbacio Alkaraza u Madridu

Andrej Rubljov uopšte nije naivan teniser. Oni koji su ga posmatrali samo u prethodnih šest sedmica, kada nije imao nijednu pobedu do dolaska u Madrid, verovatno bi pomislili drugačije, ali je on upravo u prestonici Španije nokautirao i najboljeg Španca koji trenutno igra tenis - trećeplasiranog na ATP listi, dvostrukog uzastopnog šampiona madridskog mastersa, Karlosa Alkaraza. A onda je momak na koga je Rusija ponosna izjavio nešto zanimljivo.

01. 05. 2024. u 21:36

Komentari (0)

VODITELJKI SE STANJE NAGLO POGORŠALO I HITNO JE OPERISANA: Nažalost, tek kad je kasno shvatimo da je zdravlje najvažnije