DOMAĆIN SE UZDA U ODBRANU, GOST U NAPAD: Kasa pia je kvalitetniji tim od Estorila

O. M.

08. 04. 2024. u 13:25

KASA PIA dočekuje Estoril u poslednjoj utakmici 28. kola portugalske Primeira lige.

ДОМАЋИН СЕ УЗДА У ОДБРАНУ, ГОСТ У НАПАД: Каса пиа је квалитетнији тим од Есторила

Foto: Profimedia

Gosti su u poslednje dve utakmice ostvarili pobede i tako izašli iz crvene zone, ali i dalje su ugroženi i čeka ih paklena završnica sezone i borba za opstanak.

Domaćin je u tek nešto boljoj poziciji, sa dva boda više. U prošlom kolu su bili ubedljivi i sa 4:0 savladali Vizelu, kojoj su čini se prvoligaški dani odbrojani.

Ako Kasa Pia opstane u ligi, a čini se da će u tome uspeti, najviše zasluge idu Gozalu Santosu, čiji dolazak na klupu sredinom februara je bio prekretnica. Ostvario je tri pobede na deset utakmica, dok je njegov prethodnik Pedro Moreira upisao pet pobeda na dvostruko više utakmica.

Kasa Pia postiže malo golova, tačno jedan po utakmici, ali ima solidnu odbranu, dok je slučaj Estorila potpuno drugačiji. Ova ekipa ima sedmi najbolji napad u Primeira ligi, ali je odbrana problem jer su samo četiri ekipe gore od njih u ovom segmentu.

NAŠ PREDLOG: 1X&GG (kvota 2.50)

POGLEDAJTE NAJNOVIJU EPIZODU KLADIONIČARSKIH PRIČA

Preuzmite našu aplikaciju za ljubitelje klađenja

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ĐOKOVIĆ MU NIJE PRVI NA LISTI: Evo šta je Andrej Rubljov rekao nakon što je izbacio Alkaraza u Madridu

ĐOKOVIĆ MU NIJE PRVI NA LISTI: Evo šta je Andrej Rubljov rekao nakon što je izbacio Alkaraza u Madridu

Andrej Rubljov uopšte nije naivan teniser. Oni koji su ga posmatrali samo u prethodnih šest sedmica, kada nije imao nijednu pobedu do dolaska u Madrid, verovatno bi pomislili drugačije, ali je on upravo u prestonici Španije nokautirao i najboljeg Španca koji trenutno igra tenis - trećeplasiranog na ATP listi, dvostrukog uzastopnog šampiona madridskog mastersa, Karlosa Alkaraza. A onda je momak na koga je Rusija ponosna izjavio nešto zanimljivo.

01. 05. 2024. u 21:36

Komentari (0)

VODITELJKI SE STANJE NAGLO POGORŠALO I HITNO JE OPERISANA: Nažalost, tek kad je kasno shvatimo da je zdravlje najvažnije