POČO GRIMZBI: "Marinersi" blizu overe opstanka u Ligi

O. M.

09. 04. 2024. u 09:59

FUDBALERI Grimzbi tauna gostuju Harogejtu u odloženoj utakmici 29. kola engleske Lige dva. početak je zakazan za 21 čas na "Vederbi roudu" u Harogejtu.

ПОЧО ГРИМЗБИ: Маринерси близу овере опстанка у Лиги

Foto Profimedia

Utakmica je trebalo da se odigra sredinom januara, ali je Severni Jorkšir tada bio zaleđen pa nisu postojali uslovi za igru.

Harogejt je pre tri dana doživeo poraz od Nots kauntija koji je rprekinuo niz od šest utakmica bez izgubljene, lai je što je još gore ugasio i poslednju nadu navijača da njihovi ljubimci mogu do plej-ofa.

S druge strane, Grimzbi je pobedom nad Njuportom najavio izalazak iz krize i osvojio trii važna boda u borbi za opstanak. "Marinersi" sada imaju 43 boda i na 21. su mestu sa pet bodova više od Kolčestera koji je pretposlednji s utakmicom manje, ali i četiri više od Satona koji je na 22. mestu i ima odigrane sve 43 utakmice.

Harogejt u poslednje vreme ima mnogo više uspeha u međusobnim susretima, četiri pobede i remi u pet poslednjih okršaja ekipa iz Severnog Jorkšira i Linkolnšira.

NAŠ TIP: 1X&GG (kvota 2,30)

POGLEDAJTE NAJNOVIJU EPIZODU KLADIONIČARSKIH PRIČA

Preuzmite našu aplikaciju za ljubitelje klađenja

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ĐOKOVIĆ MU NIJE PRVI NA LISTI: Evo šta je Andrej Rubljov rekao nakon što je izbacio Alkaraza u Madridu

ĐOKOVIĆ MU NIJE PRVI NA LISTI: Evo šta je Andrej Rubljov rekao nakon što je izbacio Alkaraza u Madridu

Andrej Rubljov uopšte nije naivan teniser. Oni koji su ga posmatrali samo u prethodnih šest sedmica, kada nije imao nijednu pobedu do dolaska u Madrid, verovatno bi pomislili drugačije, ali je on upravo u prestonici Španije nokautirao i najboljeg Španca koji trenutno igra tenis - trećeplasiranog na ATP listi, dvostrukog uzastopnog šampiona madridskog mastersa, Karlosa Alkaraza. A onda je momak na koga je Rusija ponosna izjavio nešto zanimljivo.

01. 05. 2024. u 21:36

Komentari (0)

TITO TRAŽIO BATI DA MU ISPRIČA VIC O NJEMU: Ovaj odgovor je dobio od glumca (VIDEO)