ZVEZDA KRUNIŠE SJAJAN DRUGI DEO SEZONE ''DUPLOM KRUNOM'': Četa Vladana Milojevića je prejak protivnik za neiskusnu Vojvodinu

V.M.

21. 05. 2024. u 07:45

U finalu Kupa Srbije gledaćemo obračun između Crvene zvezde i Vojvodine, koji se sastaju na ''Lagatoru'' od 20.15.

ЗВЕЗДА КРУНИШЕ СЈАЈАН ДРУГИ ДЕО СЕЗОНЕ ДУПЛОМ КРУНОМ: Чета Владана Милојевића је прејак противник за неискусну Војводину

FOTO: FK Crvena zvezda/Nikola Mitić

Dominacija Crvene zvezde srpskim fudbalom se nastavila i ove godine, što se i ogleda u činjenici da su pre dva vikenda ''crveno-beli'' matematički osvojili sedmu titulu zaredom.

To su učinili nakon pobede nad TSC-om od 2:1, a trener Vladan Milojević nije dozvolio da dođe do pada u igri kod njegovih izabranika, koji su nakon toga redom bili bolji od Mladosti, Radničkog 1923 i Napretka.

Upravo se iskusni stručnjak smatra najzaslužnijim za osvajanjem titule jer je nasledio tim u ne baš dobroj situaciji nakon odlaska Baraka Bahara na kraju prvog dela sezone. Milojević je prodrmao ekipu, pronašao dobitnu formulu i dovoljno je reći da je Zvezda u prolećnom delu prvenstva na 19 utakmica u svim takmičenjima slavila čak 17 puta uz samo dva odigrana remija.

Pored odličnih igara u prvenstvu, ''crveno-beli'' su došli i do finala Kupa Srbije u kojem će na večerašnjem meču sa Vojvodinom imati priliku da osvoje novu duplu krunu, četvrtu zaredom.

Što se tiče samog puta do finala, Zvezda nije primila nijedan gol i bez većih problema je izbacila Trajal, Radnički Niš, Vršac i Partizan.

Sa druge strane, Vojvodina se podigla u drugom delu sezone nakon slabog starta kampanje i sada ima priliku da dobre igre kruniše osvajanjem trofeja.

''Krivac'' za prolećnu renesansu Voše je trener Božidar Bandović koji je za svoje igre nagrađen novim ugovorom uoči finala i sa njim je produžena saradanja do 2026. godine

Nekadašnji član Olimpijakosa stigao je ove zime na ''Karađorđe'', pružio šansu mladim igračima i može se reći da radi odličan posao, ali nije uspeo sa ekipom da obezbedi igranje u Evropi. Završili su prvenstvo na šestoj poziciji, tako da je današnji meč posebno bitan za Novosađane, kojima je potreban trijumf kako bi zauzeli mesto u kvalifikacijama za Ligu Evrope.

Ono što daje određeno samopouzdanje Vojvodini je to da je pod komandom Bandovića pokazala da ume da igra sa najjačim ekipama u Srbiji, izborila je remi sa Zvezdom na svom terenu i pobedila je Partizan u gostima, tako da ima čemu da se nada na večerašnjoj utakmici.

Ipak, nominalni gosti nisu savladali šampiona Srbije od 2016. godine i jasno je da uloga favorita pripada Crvenoj zvezdi.

Kvalitet, iskustvo i forma su na strani ''crveno-belih'' koji su pokazali da su najdominantnija ekipa u Srbiji, prepoređeni su od dolaska Milojevića na klupu i verujemo da će krunisati sjajne igre u drugom delu sezone osvajanjem duple krune.

Ovu i sve druge analize mečeva i najnovije vesti vezane za sport i klađenje možete pročitati i na našoj novoj aplikaciji za Android i iOS 

NAŠ TIP: 1&2-5 (kvota 1,77)

Preuzmite našu aplikaciju za ljubitelje klađenja

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
PA, NEĆE RUSI DA SEDE SKRŠTENIH RUKU! Reprezentativac Albanije koji je prostački vređao Srbiju saznao šta ga čeka kad se vrati u ruski klub

PA, NEĆE RUSI DA SEDE SKRŠTENIH RUKU! Reprezentativac Albanije koji je prostački vređao Srbiju saznao šta ga čeka kad se vrati u ruski klub

Fudbalski reprezentativac Albanije Mirlind Daku je prešao svaku granicu normalnog ponašanja na EURO 2024. Fudbaler, koji zarađuje hleb u Rusiji, tačnije Rubinu iz Kazanja, posle meča sa Hrvatskom prišao je tribini na kojoj su bili smešteni albanski navijači i rasplamsao strasti i poveo pogrdno skandiranje. Sada je i saznao da to nije prošlo neprimećeno u njegovom klubu.

22. 06. 2024. u 12:11

Komentari (0)

ENGLESKA ODLEPILA ZA SRBINOM: Milan Tarot raspametio Britaniju zbog EURO 2024! On je naslednik Nostradamusa!