LIDER ČUVA PRVO MESTO: ''Crveni orlovi" nemaju poraz od starta sezone!

V.M.

29. 06. 2024. u 10:05

SVOJ pohod ka novoj tituli fudbaleri Šangaj porta nastavljaju pred svojim navijačima na ''Pudong fudbal stadionu'' gde će ugostiti Džeđang (13.55).

ЛИДЕР ЧУВА ПРВО МЕСТО: Црвени орлови немају пораз од старта сезоне!

Foto: Profimedia

Veoma zanimljiva borba za titulu se ove sezone vodi u kineskoj Superligi, a u glavnoj ulozi su šangajski rivali Port i Šenhua koji ne znaju za poraz nakon 16 odigranih kola!

U blagoj prednosti je Port koji je ostvario 13 pobeda, naspram 12 koliko je upisao gradski rival i zbog toga ima dva boda prednosti na startu druge polusezone.

Što se tiče današnjeg meča, domaćini su veliki favoriti, nanizali su deset pobeda u svim takmičenjima i izgledaju nezaustavljivo na terenu.

Ono što je posebno impresivno kod ''crvenih orlova" je to što su postigli čak 50 golova na 16 odigranih mečeva, preko tri u proseku, tako da su napadački više nego raspoloženi ove sezone.

Sa druge strane, Džeđang igra promenljivo u poslednje vreme i na minulih pet mečeva ostvario je tri pobede uz dva poraza.

Generalno, tokom čitave godine pruža partije po principu ''toplo-hladno" i najbolje o tome svedoči činjenica da je ove godine odigrao samo jedan remi pored kojeg je upisao osam pobeda uz sedam poraza.

Trenutno je šesti na tabeli i danas će pokušati da ponovi uspeh iz prvog dela sezone kada je u drugom kolu zaustavio siloviti napada Porta (0:0).

Takođe, vredi napomenuti da je Šangaj ekipu Džeđanga savladao samo jedanput na poslednjih pet međusonbih duela, mada mi verujemo da je došlo vreme da se ta brojka ''pojača".

''Crveni orlovi'' su u naletu, kvaliteniji su tim i smatramo da će ostvariti rutinsku pobedu pred svojim navijačima na ''Pudong fudbal stadionu''.

NAŠ TIP: 1&2-5 (kvota 1,85)

POGLEDAJTE NAJNOVIJU EPIZODU KLADIONIČARSKIH PRIČA

Preuzmite našu aplikaciju za ljubitelje klađenja

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

PLJUVANJE, PA KAO KAJANJE: Albanski reprezentativac se pere nakon vređanja Srba na EURO 2024