BITKA ZA TITULU SE NASTAVLJA: Gradski rival ne bi trebao da predstavlja problem silovitim "crvenim đavolima"

V.M.

01. 07. 2024. u 10:20

U zaostaloj utakmici 13. kola egipatske Premijer lige fudbaleri El Gaiša će u malom gradskom derbiju ugostiti Al Ahli (19.00).

БИТКА ЗА ТИТУЛУ СЕ НАСТАВЉА: Градски ривал не би требао да представља проблем силовитим црвеним ђаволима

Foto: Profimedia

Kao što tradicija nalaže, zbog obaveza u afričkoj Ligi šampiona, Al Ahli redovno odigra manje utakmica u prvom delu sezone od ostalih ekipa i zbog toga sada mora da igra zaostale mečeve.

Jedan takav biće ovaj današnji u kojem će odigrati mali gradski derbi protiv El Gaiša koji ne bi trebao da predstavlja problem za silovite ''crvene đavole''.

Al Ahli se nalazi u sjajnoj formi, vezao je devet prvenstvenih pobeda i na putu je da sustigne vodeći Piramids koji mu beži 14 bodova, ali vredi napomenuti da je odigrao pet mečeva manje od lidera, tako da ako slavi na njima, preteći će ga na tabeli.

Takođe, pored toga što mu dobro ide u prvenstvu, gostujući tim je osvojio i afričku Ligu šampiona, tako da izgleda da će ovo biti još jedna veoma uspešna sezona u bogatoj istoriji najtrofejnijeg kluba na svetu.

Što se tiče njegovog gradskog rivala El Gaiša, on se nalazi u promenljivoj formi i na poslednjih pet ligaških utakmica ostvario je pobedu uz po dva remija i poraza.

Domaćini su trenutno 11. na tabeli, sigurni su na sredini i daleko su od zone ispadanja, a realno ne mogu ni da se bore za plasman u međunarodna takmičenja jer im trećeplasirani Al Masri beži 11 bodova, isto koliko oni imaju više od Baladijata koji je prvi tim ispod crte.

Današnji rivali su se susreli pre nešto više od mesec dana i tada je Al Ahli slavio sa 2:0, a mi verujemo da će to ponovo biti slučaj.

NAŠ TIP: 2&2-5 (kvota 1,80)

POGLEDAJTE NAJNOVIJU EPIZODU KLADIONIČARSKIH PRIČA

Preuzmite našu aplikaciju za ljubitelje klađenja

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

Da li postoji mogućnost da se problemi sa venama ponovo pojave nakon tretmana i kako to možemo sprečiti? (VIDEO)