VICEŠAMPION NE LIČI NA SEBE: Razigrane "ose" su orne to da iskoriste

V.M.

14. 07. 2024. u 09:35

FUDBALERI Hekena će danas juriti treću uzastopnu ligašku pobedu kada budu ugostili Elfsborg. Meč se igra na "Bravida areni" i počeće u 16.30.

ВИЦЕШАМПИОН НЕ ЛИЧИ НА СЕБЕ: Разигране осе су орне то да искористе

Foto Profimedia

Nakon nešto klimavijih igara početkom sezone, Heken je polako počeo da podiže formu. Na poslednje dve utakmice je savladao AIK (4:1) i Vasteras (2:1), usput se popevši na četvrto mesto tabele Alsvenaken lige.

Šampion iz 2022. godine zaostaje velikih 12 bodova za vodećim Malmeom, ali ima odigran meč manje, tako da danas ima lepu priliku da smanji zaostatak na jednocifren broj.

Ono što se najviše ističe kod ove ekipe je to da domaćini igraju izuzetno otvoren fudbal, golovi su redovna pojava na njihovima mečevima i na minulih devet utakmica Hekena viđeno je bar tri gola.

Takođe, odbrana im nije jača strana, primili su gol na svakom susretu pred svojim navijačima ove sezone, tako da možemo očekivati da će se danas mreže tresti u solidnom broju.

Vredi napomenuti da nisu poraženi na tri vezana meča na "Bravida areni", što znači da se uz golove može probati fiks ili dupla šansa na "ose".

Na noge im danas dolazi Elfsborg, ekipa koja je prošle sezone izgubila titulu zbog lošije gol-razlike od Malmea. Ipak, ove godine je potpuno drugačija priča i gostujući sastav ni blizu ne pruža tako dobre partije.

Sedmi su na tabeli posle 14 odigranih utakmica, a ono što se posebno ističe je to da su odigrali samo jedan remi, a pored njega su upisali šest pobeda i doživeli sedam poraza, tako da je kontinuitet u igrama veliki problem za "elegantne".

Elfsborg igra veoma loše na strani, nanizao je šest poraza na gostovanjima usput primivši veliki broj golova (14), tako da im se ne piše dobro u Geteborgu.

NAŠ TIP: 1X&|1+||1+ (kvota 1,87)

POGLEDAJTE NAJNOVIJU EPIZODU KLADIONIČARSKIH PRIČA

Preuzmite našu aplikaciju za ljubitelje klađenja

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

DA LI JE MOGUĆE?! Ruskinja u Rusiji otplivala brže nego što je olimpijska šampionka u Parizu, evo šta će joj se desiti!