NEKI NOVI PORTO: "Zmajevi" preko leta ostali bez tri veoma bitna šrafa

V.M.

16. 07. 2024. u 10:55

DOBRANO izmenjeni sastav Porta je uspešno započeo pripreme za predstojeću sezonu, a novi prijateljski meč odigraće danas kada se od 19 časova bude sastao sa katarskim Al Arabijem (19.00).

НЕКИ НОВИ ПОРТО: Змајеви преко лета остали без три веома битна шрафа

FOTO: EPA

Porto će u novu sezonu ući bez tri čoveka koji su bili standardni u njegovim redovima u poslednjih nekoliko godina. Najveće ime je svakako trener Seržo Konseisao koji je nakon sedam dugih godina napustio klub, a njegovim stopama krenuli su i fudbaleri Taremi i Pepe koji su nosili igru "zmajeva" u prethodnih nekoliko sezona.

Sada su tu neki novi igrači koje će sa klupe predvoditi Vitor Bruno i sigurno je da ćemo videti nešto sasvim novo od portugalskog velikana i biće zanimljivo ispratiti kako će izgledati u predstojećoj sezoni.

Za sada na pripremama su odlični, odigrali su tri meča do sada i ne samo da su pobeđivali, već su to radili u stilu, postigavši 12 pogodaka.

Doduše, igrali su protiv portugalskih drugoligaša koji su po kvalitetu daleko slabiji od njih, ali svakako navijače raduje napadački fudbal pokazan na tim mečevima.

Danas ponovo ne bi trebalo da imaju problema jer igraju sa katarskim Al Arabijem koji se nalazi tek na početku priprema i odigrao je samo jedan meč u kojem je bio bolji od Kečmeketa (1:0):

Al Arabi ima par odličnih igrača koje predvodi Marko Verati, ali generalno gledano je daleko slabiji tim od Porta i očekujemo novi rutinski trijumf razigranih "zmajeva".

NAŠ TIP: 1&3-6 (kvota 1,55)

POGLEDAJTE NAJNOVIJU EPIZODU KLADIONIČARSKIH PRIČA

Preuzmite našu aplikaciju za ljubitelje klađenja

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

BEZ GRUDNJAKA: Vimbldon je uvek spektakl, ali ono što je uradila Ana Ivanović niko ne može da zaseni (FOTO)