NOVI IZAZOVI ZA MITROVIĆA I MILINKOVIĆA SAVIĆA: Mogu li ponoviti uspehe iz prošle sezone?

V.M.

19. 07. 2024. u 10:50

FUDBALERI Al Hilala započinju pripreme za novu sezonu, a prvi prijateljski meč odigraće sa Viner Noištatom (18.00).

НОВИ ИЗАЗОВИ ЗА МИТРОВИЋА И МИЛИНКОВИЋА САВИЋА: Могу ли поновити успехе из прошле сезоне?

Screenshot / AlHilal

Al Hilal je prošlog leta napravio strahovit tim, uložio je mnogo novca, a i pored toga što je ostao bez Nejmara koji se povredio početkom kampanje napravio je sjajne rezulate.

Osvojio je Prorfesional ligu, Superkupup i Kup Saudijske Arabije, a jedino gde je "podbacio" bila je azijska Liga šampiona u kojoj ga je eliminisao eventualni šampion, Al Ain.

Sredinom sezone su vezali čak 34 pobede, oborivši svetski rekord za ostvarene uzastopne pobede, ali taj niz je okončao upravo Al Ain u polufinalu Lige šampiona.

Među najzaslužnijim za te uspehe "plavog talasa" bili su srpski reprezentativci Aleksandar Mitrović i Sergej Milinković Savić.

To se posebno odnosi na nekadašnjeg centafora Partizana koji je bio najbolji pojedinac ekipe i na 43 odigrane utakmice postigao je čak 40 golova uz osam podeljenih asistencija.

Što se tiče Milinković Savića, on je odigrao 44 utakmice i na njima je tresao mrežu 12 puta uz čak 17 podeljenih asistencija, najviše od svih igrača u Al Hilalu.

Sigurno je da će četa Žorža Žezusa i ove sezone napasti sve trofeje, a pogotovo Ligu šampiona koji im je "izmakla" prošle godine. Iskusni stručnjak je okupio ekipu na pripremama, polako su počeli da "pale motore" za predstojeću kampanju, a prvi prijateljski meč odigraće danas protiv Viner Nojštata.

Austrijski tim je daleko lošiji po kvalitetu, pa je kvota na Al Hilal očekivano mala, tako da predlažemo sledeću kombinaciju golova.

NAŠ TIP: |2+&4+ (kvota 1,65)

POGLEDAJTE NAJNOVIJU EPIZODU KLADIONIČARSKIH PRIČA

Preuzmite našu aplikaciju za ljubitelje klađenja

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
A DVA DANA POSLE TRAGEDIJE... Neverovatan spisak! Međunarodni olimpijski komitet objavio ko od Rusa može na Igre Pariz 2024

A DVA DANA POSLE TRAGEDIJE... Neverovatan spisak! Međunarodni olimpijski komitet objavio ko od Rusa može na Igre "Pariz 2024"

RAT u Ukrajini i dalje privlači ogromnu pažnju širom planete, a najnovije vesti vezane za taj sukob, koji Rusija naziva "specijalna vojna operacija", dolaze iz sfere sporta. Naime, postalo je poznato ko tačno od ruskih sportista može na Olimpijske igre "Pariz 2024", a taj spisak je prilično kratak - jer su o njemu odlučivali ne samo sportski, već i politički parametri.

18. 07. 2024. u 18:59

Komentari (0)

A DVA DANA POSLE TRAGEDIJE... Neverovatan spisak! Međunarodni olimpijski komitet objavio ko od Rusa može na Igre Pariz 2024